“Als ik hier ben, voel ik veel energie”

De community van het RDM Flexkantoor groeit. Lees hier het interview met Ronald Schavemaker  van Intures, één van de flexers.

Even voorstellen…
Intures is gespecialiseerd in inspectiemanagement rondom “ageing assets”. Daarbij investeert Intures in technieken om ervoor te zorgen dat inspecties veel minder tijd gaan kosten. Hier komt back- en frontoffice werk bij kijken. Ronald: “We zijn geïnteresseerd in nieuwe innovatieve technieken en de mogelijkheden hiervan. Zo zijn we momenteel aan het investeren in 3D technieken om inspecties efficienter uit te voeren.”

Waarom flex je op het RDM?
“Intures is gevestigd in Velsen-Noord, maar wij willen ook graag in Rotterdam een vestiging van de grond krijgen met nieuwe partners. Dit kan het beste in een inspirerende omgeving en waar al een community is. Door hier te flexen en verschillende mensen te spreken kom ik erachter wat er daadwerkelijk speelt in onze business en waar de behoeften liggen.
Bovendien kan ik op het RDM-Flexkantoor rustig en efficiënt werken, word ik niet steeds lastig gevallen door mijn collega’s en kan ik in mijn reistijd naar Rotterdam veel telefoontjes plegen.”

Waar ben je naar op zoek?
“We willen graag mooie technische onderhoudsprojecten doen in het Rotterdamse, en vanuit ons track-record bij Tata Steel IJmuiden de stap gaan maken naar de (petro)chemie. We kunnen hier een prachtig totaalconcept neerleggen als het gaat om asset- en inspectiemanagement. Hiervoor zijn we op zoek naar de juiste partners om dit uit te gaan rollen.”

Ook interesse in een flexplek op de RDM?
Bel of mail Robin Groen: 06 30 81 80 78 | Robin@itanks.eu
Meer informatie: www.itanks.eu/flexen-op-rdm/

Uitgelicht