The Energy Open Innovation Challenge!

Ben jij klaar om een uitdaging aan te gaan door gebruik te maken van de beste technologie en een unieke aanpak?

In de afgelopen eeuw heeft de energiesector een van de belangrijkste bijdragen geleverd aan de industriële groei en onze snel groeiende wereldeconomie aangewakkerd. Singapore heeft een uitgebreide en geïntegreerde waardeketen ontwikkeld die zich uitstrekt over de productie van raffinage, petrochemische producten en speciale chemicaliën, die wordt ondersteund door R&D en innovatie. De vraag in Azië naar energie, chemicaliën en producten met speciale chemische componenten zal de komende 5 jaar sterk blijven.

Enterprise Singapore (ESG) lanceert in samenwerking met energie bedrijfspartners, overheidsinstanties en innovators The Energy Open Innovation Challenge met als missie het stimuleren van innovatie in de wereldwijde energie-industrie.

Zij roepen lokale en internationale startups en kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) op om de energiesector te verbeteren en oplossingen te bieden voor vier belangrijke behoeften van de industrie. Deelnemers zijn welkom om meerdere inzendingen in te dienen om verschillende probleemstellingen aan te pakken.

Grijp deze kans om samen te werken en uw nieuwe oplossingen te ontwikkelen met een pool van innovatieve bedrijven en experts in de energiesector. Kijk voor meer informatie op de website van The Energy Open Innovation Challenge.

Uitgelicht