Blue Tulip Awards is op zoek naar baanbrekende innovaties

De visie van innovators kan zorgen voor transformatie en de weg banen naar een betere toekomst. Maar het is niet eenvoudig om daar te komen. Revolutionaire ideeën moeten alle steun krijgen die ze nodig hebben.

Blue Tulip Awards heeft daarom als doel innovators met elkaar te verbinden, krachtige samenwerkingen op te bouwen en baanbrekende innovaties te versnellen. Gedurende het jaar verwelkomen zij 50 veelbelovende innovaties in thema’s die gebaseerd zijn op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN. De innovators nemen deel aan ‘generaties’ van drie maanden die hen door verschillende rondes en (meestal) digitale evenementen leiden waarin ze in contact komen met collega-innovators, juryleden, media en andere inspirerende experts. Tijdens de wedstrijd wordt feedback en coaching gegeven door juryleden, leidend naar het einddoel; het winnen van de Blue Tulip Award van het thema.

GENERATIE 2 opent op 2 november
Op 2 november gaan de aanmeldingen voor Generation 2 open en kunnen innovators zich aanmelden bij de thema’s Food & Water en Education & Employment. De inschrijvingen voor Generation 2 sluiten op 11 december.

Blue Tulip Awards webinar

Uitgelicht