"Dankzij de brainstorm hebben we nu een oplossing!" | iTanks

“Dankzij de brainstorm hebben we nu een oplossing!”

Komen tot innovatie doe je samen. iTanks ondersteunt hierin in samenwerking met Jules Dock. Tijdens brainstormsessies wordt een uitdaging in kaart gebracht. Opdrachtgever en contractor gaan om tafel met een groep uiteenlopende partijen om vanuit verschillende perspectieven oplossingen aan te dragen. Dit heeft heeft geleid tot succesvolle sessies. Tijd om een brainstormsessie uit te lichten;

Case; VolkerRail
VolkerRail houdt zich naast het spoornetwerk ook bezig met onderhoud aan verschillende bruggen. Zij zochten naar een oplossing voor een uitdaging bij het onderhouden van een specifieke brug. Door de mix van VolkerRail medewerkers en externe professionals ontstonden in korte tijd verrassende technische oplossingen. Jelmer de Lange van Jules Dock, de facilitator en Martin Vork van VolkerRail hadden het volgende te zeggen over de brainstormsessie:

Martin Vork Projectleider – VolkerRail Nederland B.V.
Heeft je klant een probleem, dan heb jij het ook! Verrassend om in samenwerking met de mensen van Jules Dock Innovation en iTanks snel tot waardevolle oplossingsrichtingen te komen voor een probleem waar jij in vast zit. Neem zelf het initiatief en schakel deze partijen in. De energie ging weer stromen met bruisende ideeën als resultaat. Wij zien weer volop mogelijkheden om onze klant verder te helpen.

Jelmer de Lange – Jules Dock
Wat weten een advocaat, sensoren ontwerper een offshore installatietechnicus over onderhoud aan snelwegbruggen? Niet veel, maar ze zijn wel bijzonder goed in het aandragen van oplossingen zo bleek op 26 juli tijdens een innovatiesessie over een specifieke brug. Samen met experts van Rijkswaterstaat en VolkerRail bracht een groep innovators ideeën in op een onderhoudsvraagstuk waar behoefte was aan een creatieve blik. De uitkomsten worden nu uitgewerkt en hopelijk snel toegepast.’’

Op zoek naar creatieve oplossingen, draagvlak voor verandering of innovatieve partners?
Tijdens een brainstormsessie wordt het programma opgebouwd rond uw doelstellingen. Zowel technische als economische challenges kunnen in één of meerdere dagdelen behandeld worden. Wat kan een Brainstorm Challenge voor uw bedrijf opleveren? Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op met Ron Vaz Dias per telefoon 0031 6 51 61 94 19 of per e-mail vazdias@itanks.eu.