Wat kun je verwachten tijdens het Breakout Café ‘Brandveiligheid’?

Op dinsdag 2 maart organiseert iTanks van 15.00-16.20 uur een Breakout Café rond het thema Brandveiligheid met Leo Oosterveen van BBN (Brandveilig Bouwen Nederland) als keynote. Hierna krijgen bezoekers de kans om breakout sessies bij te wonen.

Na de keynote krijg je als bezoeker de kans om een breakout sessie te kiezen.  Je kiest van welke spreker je meer wil weten, zodat je na de keynote een breakout sessie van deze partij kan volgen. De breakout sessies worden verzorgd door Gemba Services, Antea Group, Perspect Group, Corrick Group en Beveco Gebouwautomatisering. Hieronder lees je meer over de breakouts:

Gemba Services
In de breakout wordt dieper ingegaan op de brandveiligheid oplossingen Container en Pyrocam die reeds in de markt aanwezig zijn, alsmede de oplossingen die Gemba Services specifiek heeft ontwikkeld. Na een korte introductie over Gemba Services wordt er gepresenteerd over de oplossingen, wat de voordelen zijn als men deze gebruikt, en wat dat in loop der tijd voor verzekeringen voordelen kan opleveren.

Antea Group
Wanneer een brandbare vloeistof vrijkomt ten gevolge van bijvoorbeeld een lek, kan de damp ontsteken (plasbrand) met grote gevolgen voor de omgeving. Daarom hebben we een oplossing bedacht welke de omvang van plasbranden tot minimaal 90% reduceert.

Perspect Group
Een hittebestendig, Belzona (reparatie)composiet is ontwikkeld voor het opnieuw opbouwen en beschermen van  betonoppervlaktes. Zo is de gehele metrostelsel in Londen voorzien van dit product. De Belzona 4141FR hardt snel uit, waardoor het een ideaal product is voor snelle betonreparaties in tunnels, metrostelsels, stations en parkeergarages waar brandveiligheid een issue is. 

Corrick Group
Tijdens de breakout sessie gaan we in op brandwerendheid doormiddel van coating. Bijvoorbeeld bij brand wordt een staalconstructies warmer en neemt de sterkte en stijfheid af. De staaltemperatuur waarbij dit gebeurt heet de kritieke temperatuur, met Firestop coating voorkom je dat je deze temperatuur bereikt of je stelt hem zo lang mogelijk uit.

Beveco Gebouwautomatisering
Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt uiteengezet waarom en hoe merkonafhankelijke (brand) managementsystemen voor grote en kleinere installaties succesvol zijn in de ondersteuning van preventie en detectie tot het bestrijden van brand.

Bezoek het iTanks Breakout Café ‘Brandveiligheid’ op dinsdag 2 maart. Klik hier om je in te schrijven.

Uitgelicht