Captain of Sales

Het is weer bijna zover! Op vrijdag 19 november organiseert de KNRM voor de vijfde keer het bijzondere evenement “Captain of Sales”. Een dag lang strijden teams zij aan zij in een wedstrijd om het meeste geld op te halen voor de KNRM. De winnaar wordt Captain of Sales! Kom ook in actie voor de KNRM en beleef samen met de vrijwilligers een geweldige KNRM ervaring op 19 november.

WAT GAAN WE DOEN?
Eigenlijk start de Captain of Sales al op het moment dat je je inschrijft met jouw team. Een team bestaat uit twee personen.  Vooraf aan het evenement proberen jullie samen al zoveel mogelijk geld op te halen. Dat kan door sponsors te zoeken in je netwerk of door leuke items of ideeën te verkopen op de online-veilingsite van Captain of Sales. Als dit niet soepel verloopt, of niet lukt, is dat geen probleem. Je kunt dan tijdens de wedstrijden op 19 november proberen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te ‘spelen’ voor de KNRM. Wat die wedstrijden zijn vertellen we nog niet, maar reken op veel spel, actie, spanning en fun bij Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee!

HOE DOE IK MEE?
Iedereen die op 19 november van 9.00 uur tot 20.00 uur vrij kan maken, kan meedoen. Teams bestaan uit duo’s en inschrijven is gratis.
Klik hier om je aan te melden!

EEN EVENT DAT LEVENS REDT
Bij de Captain of Sales strijd je voor de eer, en voor de superdonatie aan prijzengeld die aan het eind van de dag naar de KNRM gaat. Met die donatie kunnen onze vrijwillige redders veilig en professioneel hun werk doen. Je helpt om onze vrijwilligers op te leiden tot goed getrainde redders die beschikking hebben tot het beste materiaal. Zo kan iedereen in Nederland 24 uur per dag rekenen op de hulp van de KNRM.

HOE VERDIEN JE HET PRIJZENGELD?

  1. Door zoveel mogelijk opdrachten te winnen.
  2. Door deelname aan de Dragon’s Den, waar je punten kunt verdienen voor het beste idee om de KNRM technisch of financieel verder te helpen.
  3. Door inkomsten uit topitems die je op de online-veilingsite aanbiedt vóór 19 november.
  4. Door geld dat je vooraf en tijdens de dag ophaalt uit jullie netwerk.

Je hoeft niet alles te doen om te mogen deelnemen. Maar hoe meer je doet, hoe groter de kans dat jouw team wint.

Zie jij jezelf op 19 november al samen met je teamgenoot in allerlei opdrachten storten?  Schrijf je hier dan direct in!

Heb je vooraf of na aanmelding vragen? Kijk dan bij de veel gestelde vragen op www.captainofsales.nl.

We zien je graag in Noordwijk op 19 november!

Uitgelicht