Verbinden, vernieuwen & inspireren

De wereld verandert snel, ook in de behoudende industrieën. En om die verandering voor te blijven, staan bedrijven soms voor challenges waar de vraag duidelijk is... maar de solution nog niet. Met iTanks Challenges & Solutions worden de vragen opgehaald en de challenges resultaatgericht aangepakt met de kennis van het grootste innovatieve industriële netwerk van Nederland.

Bekijk onze innovaties
contactperson

Kyra Lemmens

Business Developer

kyra@itanks.eu +31 6 23 34 32 74 Meld jouw challenge!

De fases tijdens Challenges & Solutions

Meld jouw challenge!

Wat is er aan de hand?
Voor het oplossen van een challenge moet de vraag eerst duidelijk zijn. Dat is de eerste stap van de solution. Samen met de stakeholders binnen uw bedrijf wordt de échte vraag opgehaald. Dat gaat verder dan ‘een nieuw apparaat’, ook het doel van dat apparaat moet duidelijk zijn. Daarbij durven we door te vragen en ook open deuren in te trappen.

1-op-1 of 1-op-n
Misschien is contact met een deskundige uit het iTanks netwerk al genoeg om uw vraag snel te behandelen. Dan leggen we dat contact. Maar wellicht is er meer nodig. Dan zetten we de juiste mensen bij elkaar (online en offline) om verder te werken aan de solution. Met interactieve sessies en brainstorms kunnen we in beeld krijgen welke ervaring ‘aan tafel zit’ die ingezet kan worden om uw challenge verder op te lossen.

Datascouting
U bent uniek maar vaak is een challenge dat niet. Ook op andere plaatsen in de wereld komen vergelijkbare challenges voor. Om daar een beeld van te krijgen, heeft iTanks Challenges & Solutions de beschikking over een unieke online tool waarmee wereldwijd gespeurd kan worden naar innovaties, nieuwsberichten en investeringen die aansluiten op uw challenge. Deze vorm van datascouting geeft snel beeld op eerdere initiatieven en kansrijke samenwerkingen.

Fase 4
Voor het vervolg op uw challenge zijn er diverse effectieve aanpakken: van iBrainstorm, ronde tafel en design sprint tot workshop, financieringsronde, business case analyse en zelfs meelopen op uw bedrijf. Voor sommige diensten in deze fase wordt een bijdrage gevraagd. iTanks leden krijgen korting op deze diensten.

Meer informatie? Download de Twopager hier!

Meld jouw challenge!