De impact van ISGOTT versie 6

Het OCIMF (Oil Companies International Marine Forum) raadt ten zeerste aan om ISGOTT versie 6 zo snel mogelijk te gebruiken vanwege de grote veranderingen in Marine Terminal Administration, Human Factors, Alternative and Emerging Technologies en Cargo Inspectors.

Smartflow helpt samen met NxtPort International organisaties om ISGOTT v6 met weinig moeite digitaal te implementeren. Na een succesvolle implementatie van de ISGOTT 6 bij hun klant Vopak op verschillende terminals zoals Europoort (Rotterdam), Sebarok (Singapore), Deer Park (Houston), heeft de oplossing de maturiteit om verdere use cases uit te voeren.

Vanwege de vele snelle ontwikkelingen die tankers en terminalbedrijven hebben doorgemaakt, hebben ICS (International Chamber of Shipping), IAPH (International Association of Ports and Harbors) en OCIMF gepusht naar meer updates die ook betrekking hebben op zaken als gasdetectie tot alternatieve en opkomende technologieën.

De nieuwe ISGOTT versie 6-gids is meer gericht op de menselijke factoren. Het stelt duidelijk dat tankers en terminals een beter begrip moeten hebben van de risico’s van menselijke factoren om het veiligheidsbeheer in stand te houden en te verbeteren.

Klik hier om meer te weten te komen over ISGOTT versie 6 en hoe Smartflow organisaties helpt om het digitaal te implementeren.

Uitgelicht