Demonstreer bij een Innovatie Café in 2020

In de tweede helft van 2019 is een reeks Innovatie Café’s van start gegaan. In 2020 zijn de Cafés weer goed vertegenwoordigd op de kalender. In Rotterdam, maar ook in Amsterdam, Antwerpen en het Noorden wordt rondom een bepaald thema met een keynote en 6-8 tastbare oplossingen gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Van IoT en Asset Management, tot Career en Cleaning. Het aanbod is wisselend en vernieuwend.

iTanks verzorgt de organisatie (locatie, werving, bevestiging, catering etc) en jij demonstreert jouw innovatie. Wij vragen aan niet-partners een bijdrage in de kosten en daarvoor krijg je zichtbaarheid, een netwerk en een publiek voor je pitch. De samenstelling van het publiek wisselt steeds, waarmee je jouw toekomstige opdrachtgever kan ontmoeten. Het programma is doorgaans 13.00 uur opbouw, 14.30 uur inloop en 15.00 tot 17.00 uur inhoudelijk event.

Wil je zelf ook je innovatie demonstreren tijdens een Café? Schrijf je in via onderstaand formulier.

Inschrijving demonstreren tijdens iTanks event

Via dit formulier kun je je inschrijven om te demonstreren tijdens een of meerdere IOT Cafe's. Tarief: €300,-
  • Er is per evenement ruimte voor een bepaald aantal demonstraties. We doen ons best om jouw pitch in te plannen op de datum en locatie van jouw voorkeur. De prijs voor het verzorgen van een demonstratie is €300,- voor niet-partners.
  • Tijdens het event heb je 1 statafel tot je beschikking. Voor de verdere invulling vernemen wij graag: (1) Wat wil je demonstreren? (product / dienst) (2) Wat wil je hiervoor meenemen / neerzetten? (3) Wat heb je nodig? (stroom / wifi etc.)
  • Deze teaser is bedoeld om de lezer nieuwsgierig te maken naar het onderwerp. De teaser wordt meegestuurd in de uitnodiging en gepubliceerd op onze website. Voorbeeld van een goede teaser: 'Van slimme sensor tot onderhoudsautomatisering' of 'Innovatieve manier van screening tijdens een turnaround'.
  • Bestaande uit: (1) E-mailadres voor de factuur (2) Postadres (3) Contactpersoon (4) KVK- & BTW nummer (voor niet-partners) (5) PO nummer (voor niet-partners)

Uitgelicht