Demonstreer bij het IoT Cafe in 2020

In de tweede helft van 2019 is een reeks IOT Café’s van start gegaan. Dit is een event dat Port of Rotterdam en iTanks gezamenlijk organiseren op vrijdagmiddagen in Rotterdam. In 2020 is het IOT Café weer goed vertegenwoordigd op de kalender. In Rotterdam, maar ook in Amsterdam, Antwerpen en het Noorden wordt rondom een bepaald thema met een keynote en 6-8 tastbare IoT-oplossingen gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

iTanks verzorgt de organisatie (locatie, werving, bevestiging, catering etc) en jij demonstreert jouw innovatie. Wij vragen een bijdrage in de kosten en daarvoor krijg je zichtbaarheid, een netwerk en een publiek voor je pitch. De samenstelling van het publiek wisselt steeds, waarmee je jouw toekomstige opdrachtgever kan ontmoeten. Het programma is doorgaans 13.00 uur opbouw, 14.30 uur inloop en 15.00 tot 17.00 uur inhoudelijk event.

Wil je zelf ook je innovatie demonstreren tijdens een IOT Café? Schrijf je in via onderstaand formulier.

Inschrijving demonstreren tijdens iTanks event

Via dit formulier kun je je inschrijven om te demonstreren tijdens een of meerdere IOT Cafe's. Tarief: €300,-
  • Er is per evenement ruimte voor een bepaald aantal demonstraties. We doen ons best om jouw pitch in te plannen op de datum en locatie van jouw voorkeur. De prijs voor het verzorgen van een demonstratie is €300,-.
  • Tijdens het event heb je 1 statafel tot je beschikking. Voor de verdere invulling vernemen wij graag: (1) Wat wil je demonstreren? (product / dienst) (2) Wat wil je hiervoor meenemen / neerzetten? (3) Wat heb je nodig? (stroom / wifi etc.)
  • Deze teaser is bedoeld om de lezer nieuwsgierig te maken naar het onderwerp. De teaser wordt meegestuurd in de uitnodiging en gepubliceerd op onze website. Voorbeeld van een goede teaser: 'Van slimme sensor tot onderhoudsautomatisering' of 'Innovatieve manier van screening tijdens een turnaround'.
  • Bestaande uit: (1) E-mailadres voor de factuur (2) Postadres (3) Contactpersoon (4) KVK- & BTW nummer (voor niet-partners) (5) PO nummer (voor niet-partners)

Uitgelicht