Dit was het iAsk Plaza op Maintenance NEXT 2023!

Drie dagen lang stond het iAsk Plaza vol met innovaties, kennis delen en netwerken. De exposanten van deze gezellige stand lieten met hun innovaties en oplossingen zien waarom zij met recht de koplopers van de industrie genoemd mogen worden. Ook het iAsk Pitchontbijt hosted by SPIE Nederland op donderdagochtend was een inspirerende sessie.Als kers op de taart mocht iTanks ook nog de Marketing Award 2023 voor meeste aangemelde bezoekers in ontvangst nemen! Dat is een award die wij samen met onze exposanten hebben verdiend. Kortom: het iAsk Plaza op Maintenance NEXT 2023 was zeer geslaagd! Bekijk hier foto’s van het iAsk Plaza.

Op zoek naar nog meer innovatie van het iAsk Plaza?

Bekijk de Maintenance Next iSolutionsGuide waar je de innovaties van de exposanten van het iAsk Plaza kunt vinden. Hier zie je oplossingen op het gebied van onderhoud en asset management, digitalisering, verduurzaming, optimalisatie en nog veel meer.

Luister daarnaast naar innovatieve pitches van de exposanten van het iAsk Plaza in speciale edities van de Innovatie Delegatie Podcast! Elke aflevering hoor je een aantal pitches en gesprekken rondom de oplossingen die zij aan de industrie bieden. Download en luister de afleveringen via Spotify, Apple Podcasts of Podbean.


 

 

 

Uitgelicht