Doornbos aangesteld als WOMA dealer voor Nederland

(Rotterdam, 21 april 2021) Kärcher en WOMA GmbH, fabrikant van hogedrukmaterieel en toebehoren van 250-3000 bar heeft Doornbos Equipment BV aangesteld als WOMA dealer voor Nederland. Met deze stap breidt WOMA haar verkoop en service organisatie verder uit in de regio. Voor Doornbos Equipment betekent dit dat zij nu zowel in het Verenigd Koninkrijk (dealer sinds 1 januari 2020) als in Nederland het WOMA dealerschap in handen hebben.

“Doornbos Equipment is al jarenlang een vertrouwde naam in de Nederlandse markt voor industriële reiniging”, zeggen Jean-Paul Christy, President Central Europa van Kärcher en Jochen Trautmann, Managing Director van WOMA GmbH. “Ze kennen de markt door en door, hebben een groot netwerk en er is veel specialistische kennis in huis die klanten helpt met het vinden van de best mogelijke productoplossing. Ze zullen met het hele WOMA productportfolio van plunjer pompen, hogedrukpompen en accessoires aan de slag gaan van 250 tot 3000 bar.”

Stuart Doornbos, eigenaar Doornbos Equipment BV: “Net als WOMA staat Doornbos Equipment alleen voor producten van de allerhoogste kwaliteit en veiligheid. Het dealerschap geeft ons nog meer kennis van het WOMA portfolio, waarmee we de markt qua verhuur, verkoop en service optimaal kunnen bedienen en ondersteunen. In de komende maanden en jaren zal ook onze verhuurvloot uit steeds meer WOMA producten gaan bestaan. Uiteraard blijven we onze relaties met materieel van andere fabrikanten ook gewoon ondersteunen. Doornbos is dé hogedrukspecialist voor industriële reiniging in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.”

Met de samenwerking laten beide bedrijven zien dat ze veel passie hebben voor en potentie zien in de markt voor industriële reiniging. Beide partijen bundelen hun krachten om de markt te voorzien van de hoogste kwaliteit producten en oplossingen.

OVER DOORNBOS EQUIPMENT
Doornbos Equipment BV is specialist in de verhuur, verkoop en service van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, minikranen, gators, hogedruk- & vacuümmaterieel.

Voor de markt van industriële reiniging verhuurt, verkoopt en onderhoudt Doornbos hogedruk- (250-3000 bar) en vacuümmaterieel (tot 8000 m3/u) binnen Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Als aanvulling op de verhuurvloot verkoopt, assembleert, test en keurt Doornbos ook hogedrukslangen (Parker Distributeur) en is het een groothandel in hogedruk onderdelen. Voor optimale veiligheid verkoopt ze persoonlijke beschermingsmiddelen, speciaal ontwikkelt voor werkzaamheden binnen de industriële reiniging (TST Distributeur) en kunnen diverse bedieners- en veiligheidstrainingen worden gevolgd. Doornbos is lid van de Stichting Industriële Reiniging (SIR) en heeft SIR gecertificeerde keurmeesters in huis.

OVER WOMA
Met ervaring en passie voor innovatieve hogedrukoplossingen is WOMA al decennia lang, wereldwijd, een toegewijde en betrouwbare partner in diverse sectoren. Het WOMA product portfolio bestaat uit hogedruk plunjerpompen, ultra-hogedruk units en hogedrukaccessoires voor hogedrukmaterieel in de bouw, petrochemie, olie en gas, scheepvaart, staal en cement. De pomp serie loopt van 250 tot 3000 bar en dekt daarmee zo goed als de gehele range van beschikbare hogedruk watertechnologie. WOMA ultra hogedruk units zijn krachtig en efficiënt en zijn voorzien van de nieuwste technologieën om aan de eisen van de markt voor industriële reiniging te voldoen.

Doornbos: Stuart Doornbos +31 (0)10 850 8000 // stuart@doornbosequipment.com
WOMA / Kärcher: Andreas Wegener +49 2065 304 367 // andreas.wegener@woma.kaercher.com

Uitgelicht