Een open gesprek over het welzijn van de havenmedewerkers

Ben jij bezig met personeel en human capital in de haven van Rotterdam? Korn dan naar de open kennissessie over gezondheidsthema’s die spelen bij de havenmedewerkers op de werkvloer.

Over twee weken, op 25 oktober van 15:00 uur tot 16:30 uur organiseert BLOC, in samenwerking met Provincie Zuid-Holland, Deltalin9s en iTanks, een open kennissessie voor HR-professionals in het Rotterdamse haven-industrieel complex. Want dit gebied, waar veel van onze maatschappelijke en economische vraagstukken samenkomen, verdient een werkomgeving die beter aansluit bij de eisen en wensen van al haar medewerkers! In deze sessie richten wij ons specifiek op de medewerkers op de werkvloer. Werknemers die met hele andere uitdagingen bezig zijn dan kantoormedewerkers en bovendien gewoon doorgewerkt hebben tijdens de coronapandemie, omdat de zware industrie niet stil kan liggen.

Waar lopen HR-professionals tegenaan, en hoe maken we het  havengebied een prettigere en gezondere werkomgeving? In deze sessie behandelen we gezondheidsthema’s die specifiek interessant zijn voor de operationele havenmedewerkers: luchtkwaliteit, mentale gezondheid, fysieke gezondheid en rust, gezonde en energie gevende voeding en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast bestaat er een grote uitdaging om aan specifiek geschoold personeel te komen: hoe komt dit? Zijn deze werknemers eenmaal niet beschikbaar of wordt de haven niet als een aantrekkelijke werkplek beschouwd? En hoe verhoudt dit zich tot de gezondheidsthema’s?

Neem deel aan een online, levendig gesprek waar jij, evenals andere  HR-professionals en experts, je licht kan laten schijnen op deze onderwerpen. Op basis van jouw input creeren we voor iedereen die het kan gebruiken, een visiedocument met gerichte gezondheidsinterventies. Meteen implementeerbaar in het havenindustrieel complex!

MEER INFORMATIE

SCHRIJF JE IN!

 

Uitgelicht