AI4Industry Café

Artificial Intelligence is geen sci-fi meer, je hebt er al dagelijks mee te maken, in je privéleven en op het werk. Bijvoorbeeld met de spraakherkenning op je mobiele telefoon of met het de ondersteuning in je emailprogramma. Ook bij je werk kunnen machine-learning en AI je helpen om de zaken slimmer, efficiënter en effectiever te doen.

Hoe dan?
Om bedrijven in de industrie op weg te helpen met deze snelle technologische ontwikkelingen organiseren iTanks, Pegamento en een reeks partners uit het iTAnks netwerk op 26 september het AI4Industry evenement op RDM Rotterdam.

Het programma biedt een gebalanceerd aanbod van #Toekomst, #Technologie en #Toepassing.

We organiseren het event voor beslissers en stakeholders van opdrachtgevers, dienstverleners en kennisinstituten rond de Nederlandse industrie. Naast de maintenance- en productie-collega’s is dit ook voor de financiële-, IT- en beleidsmedewerkers van toepassing. Deze verandering maak je samen door!

Programma
14:00 Deur open
14:30 Aftrap
14:35 De toekomst van AI is allang begonnen Technologisch vergezicht in een actueel perspectief
15:00 Taal, Data en Beeld 3x AI 10 minuten usecases Korte use cases waar AI is ingezet voor het optimaliseren van dagelijkse (industriele) werkzaamheden
15:30 Korte Break
15:45 Breakoutronde Twee rondes @ 30 minuten met drie parallelsessies
Techniek, Taal en Business Hands-on kijken wat je kan doen om bijvoorbeeld: > je emails over storingen automatisch te verwerken > camerabeelden te gebruiken voor opsporen en                analyse > Je planningen kunt optimaliseren of zelfs automatiseren voor je resources
16:45 Plenaire afronding
17:00 Netwerkborrel 18:00 Einde evenement

Voor deze bijeenkomst zijn binnen de bedrijfsmuren vaak verschillende belanghebbenden. We juichen het toe als je met verschillende collega’s aanmeldt; Ben je verantwoordelijk voor productie? Neem je IT collega mee! Of maak je planningen voor mensen en middelen, vraag je financiële collega mee. Dit soort innovaties zijn multidisciplinair, laat je ook op die manier informeren en inspireren.

Deelname aan dit evenement is kosteloos. Echter bij late of geen afmelding brengen we 50 euro no- show fee in rekening. De opbrengsten zijn ten gunste van de Giovanni van Bronckhorst stichting.

Inspiratiemarkt: We nodigen partijen uit het iTanks netwerk van harte uit om te laten zien welke AI- toepassing zij bieden. Presenteer jezelf met een flitspitch en pak je plek in de plenaire ruimte. Meer weten? Bel met Gerben Besuyen op +316 31 95 26 36

Inschrijven
Event

AI4Industry Café

IT Campus Rotterdam

26-09-2024

14:00 - 17:30

Inschrijven

In the spotlight