Back to Business Breakfast 2020: Future Mobility

Op donderdag 3 september organiseert iTanks in samenwerking met Rotterdam the Hague Innovation Airport (RHIA) het Back to Business Breakfast bij Wings Hotel in Rotterdam. Via deze pagina schrijf je in voor het online event.

Het toekomstbestendig maken van transport, te land, ter zee en in de lucht, is een collectieve uitdaging die in en rond de havens van Rotterdam dagelijks wordt aangegaan. De ambities, plannen en lopende projecten kunnen op zichzelf succesvol zijn maar samen maken ze écht het verschil. Er is veel focus op waterstof en elektriciteit, maar ook procesverbetering en anders werken dragen bij aan de verduurzaming van de transportsector. Alles bij elkaar zorgen ambitie, urgentie én aandacht voor een vruchtbare bodem voor vernieuwing naar betaalbare duurzame mobiliteit.

Bij het Back to Business Breakfast 2020 brengen iTanks en RHIA de belanghebbenden van de nieuwe mobiliteit bijeen voor een inspirerende ontbijtsessie, zowel ‘live’ in het Wings Hotel op Rotterdam The Hague Airport als online via internet. Bij dit evenement praten de stakeholders u bij over de resultaten op korte termijn en de doelen voor de lange termijn. Bezoek dit evenement live of online en draag bij aan de verduurzaming van de havengerelateerde industrie. Te land, ter zee en in de lucht.

Partners en genodigden worden via iTanks en RHIA uitgenodigd om bij het fysieke evenement te zijn. Via onderstaande link meld je aan voor het online event. Geen partner, maar wil je wel fysiek bij het event aanwezig zijn? Stuur een mail naar Kyra Lemmens via kyra@itanks.eu voor de mogelijkheden.

Het programma

07.50 uur Start livestream
08.00 uur Openingswoord door Barbara Kathmann
08.10 uur Welkom en introductie door iTanks/RHIA
08.20 uur Interactief plenair programma met verschillende stakeholders aan het woord
09.00 uur Einde plenaire programma en livestream
Inschrijven
Event

Back to Business Breakfast 2020: Future Mobility

Wings Hotel, Rotterdam Airportplein 55, Rotterdam

iTanks Event

03-09-2020

07.50-09.00 uur

Inschrijven

In the spotlight