Calamiteiten Kantine

In de Calamiteiten Kantine op vrijdag 29 september om 14:30 uur bij de Gezamenlijke Brandweer in de Europoort kijken wij naar innovaties rondom incidentenbestrijding in de (Rotterdamse) haven en de industrie.

Een brandweercommandant vertelt over de publiek/private incidentbestrijdingsorganisatie binnen het Haven- en Industriegebied van Rotterdam. De samenwerking met de bedrijven en de overheid zorgt voor een vooruitstrevende missie in kennisdeling, en adequate inzetbaarheid voor alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid.

Met de Calamiteiten Kantine wil de Gezamenlijke Brandweer graag laten zien wat zij allemaal kan betekenen voor de bedrijven in de Haven. Zij beschikt over professioneel ingerichte werkplaatsdiensten, zoals het vullen van ademlucht, het controleren van blusmiddelen, het reinigen van chemicaliën- en gaspakken en meer.

Hoe pak jij als MKB’er incidenten aan?
Wees altijd voorbereid op mogelijke calamiteiten en incidenten met de laatste innovaties op dit gebied. In de calamiteitenkantine zie je de oplossingen die jij kunt toepassen om ervoor te zorgen dat je werkomgeving ten alle tijden veilig is voor jou en je collega’s.

Luister naar een inspirerende keynote en innovatieve pitches van Equans, EuroSafe Solutions, Bosch, Elis, Smartflow en Flash en ontmoet het netwerk. Schrijf je in via onderstaande button.

Het programma

14:30 uur Inloop
15:00 uur Introductie
Keynote
Innovatiepitches
15:45 uur Netwerkborrel
17:00 uur Verwacht einde evenement
Event

Calamiteiten Kantine

Gezamenlijke Brandweer, Moezelweg 150, 3198 LS Europoort Rotterdam

iTanks Event

29-09-2023

14.30 - 17.00 uur

In the spotlight