Digital Value Chain

Netwerk, Innovatie en Bewezen Technologie

Ontdek bewezen technologie, leer van echte cases en laat u inspireren met tastbare kennis. Dit event staat in het teken van één van de grootste trends in de olie, gas en petrochemie: waarde creëren door digitalisering van de processen. In deze behoudende industrie zijn radicale veranderingen nodig maar dan het liefst met bestaande technieken. Kan dat wel? Dat kan zeker!

Het programma

 • 13:00 Inloop, partnermarkt, lunch.
 • 14:00 Start, opening en introductie.
 • 14:15 Keynote door Maurice Jilderda van Sitech
 • 15:00 Start van breakout ronde I.
 • 15:45 Break met partnermarkt en netwerken.
 • 16:15 Start van breakout ronde II.
 • 17:00 Paneldiscussie.
 • 17:30 Afsluiting inhoudelijk deel.
  Partnermarkt, borrel en netwerken.
 • 19:00 Afronding.

Bestaande en bewezen technieken

Veel innovaties hebben zich in de industrie al bewezen en wachten op nieuwe toepassingen. Ontdek wat er al wordt toegepast en hoe dat ook voor uw bedrijf waarde kan toevoegen. Dit event laat zien dat digitalisering niet alleen iets voor visionairs is. Het wordt dagelijks toegepast, ook in uw sector. Op dit event worden vragen en oplossingen gedeeld via keynotes, breakouts en een kennismarkt.

Praktische en inspirerende handvatten voor digitalisering
Maurice Jilderda is Development Manager bij Sitech Asset Health Center. In zijn keynote: ‘De fabriek van de toekomst begint vandaag’ vertelt hij over de uitdagingen die zijn overwonnen om te starten en te groeien met de digitalisering van de fabrieken op Chemelot.

Hans Maas deelt zijn ervaring als directeur van RDM Center of Expertise met de verandertrajecten waar hij aan bijdraagt door de nieuwe generatie technici op te leiden. Neem tussendoor deel aan breakout-sessies om met collega’s en experts te discussiëren en te brainstormen over bepaalde onderwerpen. De dag wordt afgesloten via een expert paneldiscussie. U kunt een dag vol energie en nieuwe inzichten verwachten. Tijdens het event is er genoeg ruimte om te netwerken en kunt u uw vragen aan experts stellen. Het doel van het event is om u praktische bewezen handvatten en best practices mee te geven.

Registreren kan hier!

logo provincie zuid holland

Event

Digital Value Chain

Hulstkamp-gebouw Maaskade 119, 3071 NK Rotterdam

iTanks Event

21-11-18

13:00 - 19:00

In the spotlight