Dome #2 – Game Based Training: Effectieve kennisoverdracht voor technisch personeel

Het opleiden van technisch personeel gebeurt grotendeels in een praktijkomgeving. Hierdoor is de effectiviteit van de overdracht van kennis zeer effectief omdat deze training vaak gebaseerd is op het meester-gezel principe. Leren in de praktijk kent echter ook beperkingen: toegangkosten en veiligheid

Om deze uitdagingen te overwinnen ontwikkelde BlueTea in samenwerking met Wij Techniek meerdere leermiddelen op basis van Game Based Training methodieken. Op deze manier kan de trainingsbehoefte sneller aangepakt worden en de effectiviteit van de kennisoverdracht worden verhoogd.
 
Tijdens de presentatie zal Marijn Zaal (Wij Techniek) ingaan op de behoefte, de samenwerking in de ontwikkeling en de inzet van deze leermethodiek en zal Ruud Dullens (BlueTea) toelichten hoe je flexibiliteit en duurzaamheid waarborgt met het oog op effectieve kennisoverdracht.

Let op: wanneer je je inschrijft voor deze sessie, word je automatisch ingeschreven voor toegang tot het iAsk Techniekfestival.

Deel dit evenement met je netwerk! Kopieer deze link en mail je relaties om ook naar dit evenement te komen: itanks-community-2022.iseated.com/session/

 

Inschrijven
Event

Dome #2 – Game Based Training: Effectieve kennisoverdracht voor technisch personeel

Dome #2

31-05-2024

10:00 - 11:00

Inschrijven

In the spotlight