Emerson NextGen 2019

Hét innovatie platform – NextGen – brengt ook dit jaar weer eindgebruiker, service verleners en specialisten uit de procesindustrie bij elkaar. Ervaringen en kennis worden uitgewisseld die meehelpen de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en winstgevendheid van fabrieken te optimaliseren.

Digitalisering en het voorspelbaar maken van onderhoud staan nog steeds hoog op de agenda daarnaast gaat deze editie meer in op het menselijke aspect van digitalisatie. Van hoe starten we met digitalisering, het verkrijgen van data naar het omzetten tot bruikbare informatie, wat leidt tot actiegerichte adviezen.

Tijdens NextGen, Discover the human aspect of digitalization belooft het programma weer een inspirerende middag en avond te worden die u uitdagen om kennis, resultaten en toekomstvisies te delen.

Hoe kun je digitale transformatie werkelijk laten slagen? Hierover spreekt onze interessante key-note speaker Menno Lanting. Aanpassingsvermogen is de rode draad in zijn werk, want digitale transformatie is een organisatie transformatie. Steeds weer blijkt dat het niet zozeer om de technologie gaat, maar juist om de mens.

Ga met elkaar in gesprek, deel en haal kennis en maak gebruik van het brede netwerk dat NextGen te bieden heeft!

Inschrijven
Event

Emerson NextGen 2019

Postillion, Rijksstraatweg 30, 3316 EH Dordrecht

Exhibitions

12-11-2019

15.00-22.00 uur

Inschrijven

In the spotlight