Good Morning HyNorth | Engie

Na vier succesvolle HyNorth bijeenkomsten met bij elkaar ruim driehonderd aanmeldingen, sluiten we de reeks dit jaar af in Kerstsfeer bij de Eemscentrale van Engie in Eemshaven. De bijeenkomsten sluiten duidelijk aan bij de gezamenlijke zoektocht van veel partijen naar richting en resultaat voor het verduurzamen van de industrie met groene waterstof.

Op 8 december horen we tijdens de decembereditie van Good Morming HyNorth de duurzame ambities van Engie, krijg je natuurlijk een projectupdate van HyNorth door René Schutte en zie je tijdens de innovatiepitches een aantal oplossingen voor het opslaan van energie. Want ook de opslag van energie is een belangrijke schakel in de hele keten van (duurzame) opwekking, omzetting én gebruik van groene waterstof en -energie.

Met deze kersteditie uit de reeks Good Morning HyNorth bouwen we door en versterken we de binding in het waterstof ecosysteem. De bijeenkomsten zijn ‘Powered by iTanks’, het grootste onafhankelijke innovatieplatform van Nederland. Start je dag met een goed ontbijt inspirerende verhalen en een een krachtig netwerk.

 

 

Het programma

07.30 uur Ontvangst met ontbijt
08.00 uur Aftrap bijeenkomst
Keynote door Grégory Bartholomé, projectleider HyNetherlands
HyNorth Update
InnovatiePitches door Elestor, Corre Energy en ECS Holland
08.30 uur Vervolg netwerken en matchmaking
09.30 uur Uiterlijk einde van de meeting

Inschrijven Good Morning HyNorth (08-12-22)

Event

Good Morning HyNorth | Engie

ENGIE, Robbenplaatweg 17, 9979 XL Eemshaven

Partner Event

08-12-2022

07.30 - 09.30 uur

In the spotlight