HyTea by HyNorth

Op dinsdag 7 november vanaf 14:30 uur ben je van harte welkom op de Promotiedagen Groningen op het Haven- en Industrieplein van Groningen Seaports voor HyTea by HyNorth, waar wij starten met een HyNorth update door René Schutte.

De waterstofeconomie bouwen we samen! Van producent tot verbruiker, met elkaar gaan we het verschil maken. HyNorth zet zich in om de positie van Noord-Nederland als koploper van de waterstofeconomie te bouwen, versterken en te behouden. We staan klaar voor bedrijven, kennisinstellingen, overheden en andere belanghebbenden op het gebied van waterstof in Noord-Nederland. Want het opzetten van een waterstofeconomie: dat kan niemand alleen.

En daarom zet HyNorth met steun van het regionaal bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen zich in als ketenregisseur om de ontwikkeling van waterstofketens in Noord-Nederland aan te jagen en om de eerste Hydrogen Valley van Europa verder op de kaart te zetten.

Luister onder andere naar keynotes van Cas König, CEO bij Groningen Seaports, en Alice Krekt, Directeur van NL Hydrogen. De bijeenkomsten zijn ‘Powered by iTanks’, het grootste onafhankelijke innovatieplatform van Nederland. Wij zien je graag op de HyTea by HyNorth!

Deze bijeenkost is geen ontbijt maar een Hightea, eindig je dag goed met inspirerende verhalen, een krachtig netwerk en een borrel. 

Het programma

14:30uur Ontvangst
14:45uur Start programma
Keynote
HyNorth Update
Innovatiepitches
15:15 uur Vervolg netwerken
15:30 uur Start netwerkborrel
16:30 uur Einde HyTea by HyNorth
Event

HyTea by HyNorth

Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Partner Event

07-11-2023

14:30-16:30 uur

In the spotlight