Innovatie missie Nederland – ASPRI

Van maandag 3 oktober tot vrijdag 7 oktober bezoekt ASPRI de haven van Rotterdam. ASPRI staat voor association of Process Industry en is een vereniging van dienstverleners die de belangen vertegenwoordigt van meer dan 500 bedrijven in de Singaporese procesindustrie. De delegatie van circa 20 bezoekers is op zoek naar innovatie, kennis en ervaring op het gebied van de energietransitie voor de procesindustrie. Tijdens deze week maakt de delegatie kennis met verschillende plekken in en rond de haven en met Rotterdam. iTanks zorgt deze gehele week voor een gevuld en divers programma. Voor een aantal programmaonderdelen bieden we ons netwerk graag de gelegenheid om contact te leggen.

Op maandag 3 oktober organiseert iTanks een middagsessie bij RDM NEXT. Bij deze sessie verbinden we partijen uit het iTanksnetwerk met de vertegenwoordigers van de serviceproviders uit Singapore. Met tabletop demo’s en matchmakings zorgt iTanks voor een optimale uitwisseling van vraag en aanbod.

Op donderdag 6 oktober organiseert Rotterdam Partners met medewerking van iTanks een get-together in het Schielandhuis in het centrum van Rotterdam. Hier mixen bazen, bestuurders en beleidsmakers zich met de delegatie voor een netwerkborrel.

Wil bij één van deze middagen aanwezig zijn? Stuur dan een email naar events@itanks.eu.

Event

Innovatie missie Nederland – ASPRI

Rotterdam

iTanks Event

03 t/m 07 oktober 2022

09.00 - 18.00

In the spotlight