iTanks Breakout Café PFAS

Op dinsdag 10 november organiseert iTanks een Breakout Café rondom ‘PFAS’ via Google Hangouts.

Het afgelopen jaar is PFAS in het nieuws als reden dat veel projecten in de bouw en industrie geen doorgang kunnen vinden. Maar het PFAS vraagstuk speelt al langer. Poly- en perfluoralkylstoffen (PFAS) is een verzamelnaam voor ruim 4000 stoffen waarin onder andere een combinatie van fluorverbindingen en alkylgroepen voorkomen. PFAS bevinden zich in kleding en anti-aanbakpannen maar ook bijvoorbeeld ook in AFFF-blusschuim. De kans dat het in grond, slib of water wordt aangetroffen is zeker aanwezig. Maar wat is de impact en wat kan je er aan doen?

Bij het iTanks Breakout Café ‘PFAS Update’ kijken we met- en voor de markt naar informatie, innovatie en projecten rond PFAS. Met een keynote en twee breakout rondes kunt u als bezoeker uw kennis vergroten en komt u in contact met de specialisten die u verder kunnen helpen.

Met als keynote Wim Plaisier, EMU PFAS Lead van Arcadis (partner in het Expertisecentrum PFAS alsmede PFAS Cleaning&Treatment Solutions) in zijn keynote ingaan op de historie, actualiteit en toekomst van dit vraagstuk.

De specialisten voor de breakout rondes zijn Boskalis Environmental, Sweco, Kenbri Fire Fighting, Strukton Milieutechniek, Arcadis, Antea, Mourik en de Vries & van de Wiel / Tauw.

iTanks evenement PFAS

Schrijf je in via onderstaande button, dan ontvang je de link naar de Google Meet.

Het programma

15.00 uur Opening
15.05 uur Keynote Wim Plaisier
15.25 uur Breakouts ronde 1
15.45 uur Breakouts ronde 2
16.05 uur Afsluiting

Inschrijven

Event

iTanks Breakout Café PFAS

Online, Google Meet

Online event

10-11-2020

15.00-16.05 uur

In the spotlight