iTanks Breakout Café ‘Procesautomatisering’ (Online) | 16 juni 2020

Op dinsdag 16 juni organiseert iTanks in samenwerking met Automatie | PMA het Breakout Café ‘Procesautomatisering’. Schrijf je in voor het event, dan ontvang je de link naar de online meeting.

De intelligente lockdown heeft thuiswerken in een stroomversnelling gebracht. Activiteiten die normaal ‘alleen op de site kunnen’ worden nu vanaf de keukentafel uitgevoerd of begeleid. De convergentie van informatietechnologie en operationele technolgie (ITxOT) speelt daarbij een grote rol. Hoever liggen die werelden uiteen? Is de strakke beveiliging die de meeste bedrijven hebben voor mail, gezamenlijke opslag en video-bellen net zo goed geregeld bij PLC-DCS en CMMS systemen? En hoe ga je om met derde partijen die waarde kunnen toevoegen aan je specifieke dataset?

In dit breakoutcafé over procesautomatisering ITxOT deelt Ruud Timmermans van VTTI zijn visie en ervaring over dit onderwerp in de keynote. Vervolgens worden er breakouts verzorgd door Batenburg Industrial Automation, Emerson, Widget Brain, Yokogawa en Enode Industrial Networks. Dit Breakoutcafé over procesautomatisering is een samenwerking tussen iTanks en Automatie | PMA.

De bezoekers van dit online-event gaan na de keynote door in kleinere sessies, de breakouts. Aan het eind van dit breakoutcafé heb je nieuwe inzichten, gedeelde ervaringen én toegang tot de mensen die je verder kunnen brengen met je eigen ITxOT convergentie.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door

Het programma

15.00 uur Iedereen online, introductie door iTanks
15.05 uur Keynote door Ruud Timmermans (VTTI)
15.25 uur Breakout Ronde 1
15.45 uur Breakout Ronde 2
Inschrijven via google
Event

iTanks Breakout Café ‘Procesautomatisering’ (Online) | 16 juni 2020

Online

Online event

16-06-2020

15.00-16.30 uur

Inschrijven

In the spotlight