iTanks iBrainstorm ‘Geïntegreerde en scenariogestuurde calamiteitenaanpak’

Op woensdag 16 februari organiseert iTanks in samenwerking met Bosch en Cellnex van 09.00-10.00 uur een online iBrainstorm over geïntegreerde en scenariogestuurde calamiteitenaanpak.

De informatiestromen op industrie- en havengebieden zijn divers, veeltallig en vaak onsamenhangend. En dat terwijl veel van de informatie bronnen,- dragers en -gebruikers nauw met elkaar verbonden zijn. Van de toegangscontrole voor mensen en logistiek, calamiteitenprogramma’s voor hulpdiensten en bedrijven tot en met de bewoners in de omgeving van de terreinen.

In de dagelijkse gang van zaken draaien deze werelden naast elkaar. Maar bij uitzonderlijke situaties en zelfs incidenten moeten alle stakeholders snel, betrouwbaar en adequaat kunnen handelen op basis van de juiste gegevens en scenario’s. Is het eenvoudigweg mogelijk om databases en systemen te koppelen zodat mensen op het juiste moment de goede informatie tot hun beschikking hebben? Of komt er toch iets meer bij kijken..

Bij deze iTanks Brainstorm kijken we graag met stakeholders van haven- en industriegebieden naar de mogelijkheden, kansen en belemmeringen van een geïntegreerde en scenariogestuurde
calamiteitenaanpak.

Schrijf je in via onderstaand formulier, wij verwelkomen je graag bij tijdens de iBrainstorm over geïntegreerde en scenariogestuurde calamiteitenaanpak.

Het programma

09.00 uur Welkom door iTanks
09.05 uur Introductie door Bosch: ‘De kracht van combineren’
09.15 uur Introductie Cellnex: ‘Een private netwerk als basis voor veilige en snelle communicatie’
09.25 uur Q&A en discussie
09.35 uur What IF: Voorbeeld mogelijke aanpak
09.40 uur Maar hoe zit dat met de data?
10:00 uur Verwacht einde

Inschrijven

Event

iTanks iBrainstorm ‘Geïntegreerde en scenariogestuurde calamiteitenaanpak’

Online, networktables

Online event

16-02-2022

09.00-10.00 uur

In the spotlight