iTanks Innovatiecheck ‘Corrosie onder Isolatie’

Op dinsdag 01 oktober organiseert iTanks een Innovatiecheck over ‘Corrosie onder Isolatie’. Deze Innovatiecheck vindt plaats op de RDM Training Plant.

Corrosie onder isolatie (CUI) is een tijdrovend risico voor geïsoleerde leidingen. Want als er corrosie zit, zie je dat niet automatisch. Moet je nu steeds alles verwijderen om te zien dat het goed is, of kan je gericht aan de slag op de plaats waar je corrosie verwacht? Of beter, kan je dat voorkomen?

Bij de iTanks Innovatiecheck op 1 oktober verzamelen we aanbieders van producten en diensten voor de analyse, behandeling en voorkoming van corrosie onder isolatie. Als bezoeker krijg je in een korte tijd een marktbreed overzicht van nieuwe en relevante producten en diensten. Met demonstraties door Intero Integrity, iSensPro, Stopaq, Imbema, IRM en ApplusRTD en keynote van Jotun en Stork.

Dit event is voor iTanks partners en genodigden. Is jouw bedrijf geen partner en heeft u interesse in het event? Mail dan naar Kyra Lemmens via kyra@itanks.eu voor contact en meer informatie.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door

Het programma

14.00 uur Inloop en ontvangst
14.10 uur Opening, demonstraties en presentaties
15.00 uur Break
15.30 uur Vervolg sessie
16.00 uur Q&A en discussie
16.30 uur Borrel
Inschrijven
Event

iTanks Innovatiecheck ‘Corrosie onder Isolatie’

RDM Trainingsplant, de Rotterdamweg 7, Rotterdam

iTanks Event

01-10-2019

14.00-17.30 uur

Inschrijven

In the spotlight