iTanks Innovatiecheck ‘Selectietools afsluiters’

Op dinsdag 5 november 2019 organiseert iTanks in samenwerking met Bolted Flange Solutions een Innovatiecheck te Moerdijk over het onderwerp ‘Selectietools afsluiters’.

Bij het selecteren van afsluiters is het bij BRZO bedrijven van groot belang om niet alleen de juiste maten te hebben, maar ook zeker te zijn van het juiste materiaal, de goede coating en de relevante keurmerken. Maar hoe weet je dat je de goede kiest? Bij deze Innovatiecheck verkennen we het idee om een slimme selectietool voor afsluiters te maken.

Niels Herman van BFS loopt met het idee om een product te ontwikkelen voor de selectie van afsluiters op basis van flow, medium, testcertificaten et cetera. Zo zorgt hij dat opdrachtgevers direct het juiste product kunnen bestellen met de juiste keurmerken en test certificaten. Daar worden nu vaak fouten en faalkosten mee gemaakt. Dat plan wil hij toetsen aan ‘het netwerk’ en kijken of hij zo een snelle start kan maken.

Dit event is voor iTanks partners en genodigden. Geen partner en toch interesse? Neem contact op met Kyra Lemmens via kyra@itanks.eu voor de mogelijkheden.

Powered by

Het programma

14.00 uur Inloop en ontvangst
14.15 uur Start Innovatiecheck
15.15 uur Korte break
15.30 uur Vervolg Innovatiecheck
16.30 uur Afsluiting en borrel
Event

iTanks Innovatiecheck ‘Selectietools afsluiters’

Port of Moerdijk, Plaza 3, Moerdijk

iTanks Event

05-11-2019

14.00-17.15 uur

In the spotlight