iTanks presenteert: het Rotterdams Innovatie Kerstontbijt

15 december 2022 | iTanks presenteert: het Rotterdams Innovatie Kerstontbijt | VONK Rotterdam

De toekomst begint vandaag, en elke dag opnieuw. Daarom is het belangrijk om te blijven bouwen aan die toekomst. Met nieuwe technieken, verbeterde processen en duurzame installaties voor de havengerelateerde industrie. Met de netwerken die we bijeen brengen bij het Rotterdams Innovatie Kerstontbijt én de innovaties die zij meebrengen, kunnen we vanaf morgen het verschil maken. Geen dikke rapporten maar een stevige resultaat! Geen woorden maar daden. Net als ieder jaar willen we graag samen met partners uit het innovatie ecosysteem een mooi en inspirerend Kerstontbijt opzetten.

Het Kerstontbijt wordt gehouden in Innovatiecentrum VONK in het Timmerhuis. Op deze gloednieuwe plek in hartje Rotterdam hoor je de inspirerende keynote van wethouder Simons (Haven, Economie, Horeca en Bestuur) en de laatste innovaties van partners uit het netwerk, zoals SmartFlow, Bostec en Axians. Ook wordt de iTanks Award uitgereikt voor beste innovatie van het jaar!

Het Kerstontbijt organiseren wij samen met Provincie Zuid-Holland, Gemeente Rotterdam en het programma MKB010>>Next, RMSC, Maritime Delta, Buccaneer Delft, Fieldlab Industrial Electrification en RHIA.

Schrijf je in voor het Kerstontbijt in innovatiecentrum VONK in het Timmerhuis in Rotterdam via onderstaande button.

 

 

Het programma

07:30 uur Inloop en ontvangst
08:00 uur Opening door Mark Oosterveer, iTanks
Keynote wethouder Simons van Haven, Economie, Horeca en Bestuur
Onstage discussie met wethouder Simons, RMSC, Maritime Delta, Buccaneer Delft, RHIA en FLIE
08:35 uur Acht flitspitches uit het netwerk
08:50 uur Uitreiking iTanks Award
09:00 uur Vervolg netwerkontbijt
Event

iTanks presenteert: het Rotterdams Innovatie Kerstontbijt

iTanks Event

15 december 2022

07:30-10:00

In the spotlight