iTanks Live! ‘Ontwikkel mee met je organisatie’

U bent een aantal jaar terug gestart met uw product, dienst, afdeling of innovatie. En het is gelukt! Het succes is bewezen en u staat op de kaart maar nu lijkt de vaart er soms uit. Het antwoord op de ene vraag roept de volgende al weer op, terwijl dat ‘vroeger’ nooit een issue was. En sommige collega’s bloeien terwijl anderen een beetje verwelken. We hebben goed nieuws: u bent aan het groeien! Maar ja…. Wat nu?

iTanks organiseert op donderdag 5 maart bij Techport te Velsen-Noord samen met Top Executive Care een workshop waarmee u handvatten krijgt om net als uw product of dienst ook uw team te ontwikkelen.

Tijdens de workshop gaan we in op een aantal elementen rond teams en groei van organisaties. Dat doen we middels een nieuw en wetenschappelijke gevalideerd instrument: de AEM CUBE  met S-curve dat zich richt op de groei van organisaties en hoe teamleden daaraan bijdragen. Geen nieuw model met kleuren, maar gebaseerd op concepten rond groei van organisaties.

Ieder team (bedrijf) heeft een levenscyclus die lijkt op de seizoenen van het jaar; In de late winter/vroege voorjaar komen de eerste ideeën tot leven, die in de volgende fase beproefd en getest worden. In de zomer wordt er echt gebouwd en zet de groei volledig door. In de herfst wordt geoogst, de opbrengst gemeten en gecontroleerd en daarna komt de winter waar het verval inzet. Als het goed is, is hiervoor al een nieuwe life cycle  gestart.

In deze life cycle voegt niet iedereen evenveel waarde toe op ieder moment. Er zijn duidelijke talenten/voorkeuren. In de workshop wordt een 360° feedback tool gebruikt die teams helpt te ontdekken in welke fase de verschillende teamleden de meeste waarde toevoegen. Met andere woorden, het helpt teams de strategische diversiteit in het team te zien en de diversiteit aan talenten bewuster te benutten bij het starten en voortzetten van nieuwe activiteiten, diensten, projecten.  De tool helpt om te bepalen wat iemand het liefste doet in een bepaalde context en draagt op die wijze bij aan het beter gebruik van talent en van talentontwikkeling.

Bij inschrijving voor de workshop bieden wij u gratis de unieke mogelijkheid aan vooraf een vragenlijst in te vullen om de resultaten van uw eigen profiel te zien!

Opzet van het programma

Deel 1: Hoe volwassen is uw organisatie?

  • In welke groeifase bevindt uw organisatie zich?
  • En hoe gedragen uw klanten zich?

Deel 2: Van buiten naar binnen

  • Toelichting op het model van de AEM-cube en de S-curve.
  • Wat is de belangrijkste opdracht/doelstellingen van het team?
  • Hoe ziet de klant het bedrijf en hoe zien we het zelf?
  • Wat verwacht onze klant inmiddels en wat vraagt dit van het team aan kwaliteiten?
  • Een eerste teambeeld maken op basis van inzicht in doelen, diensten en klantinformatie.
  • Bespreking van de individuele profielen.

Deel 3: Conclusies

Aan de hand van de profielen en inzichten vanuit de workshop werken aan eerste conclusies en projecties  voor de eigen organisatie.

Dit event is op uitnodiging en voor iTanks-partners. Geen partner en toch interesse om dit event bij te wonen? Neem dan contact op met Kyra Lemmens via kyra@itanks.eu voor de mogelijkheden.

 

Het programma

09.00 uur Inloop
09.15 uur Start Live! sessie
10.15 uur Korte break
10.30 uur Vervolg Live! sessie
11.30 uur Einde event
Event

iTanks Live! ‘Ontwikkel mee met je organisatie’

Techport, Rooswijkweg 61, Velsen-Noord

Partner Event

05-03-2020

09.00-11.30 uur

In the spotlight