iTanks Live! ‘Hoe word je een innovatiemanager?’

Op dinsdag 12 november organiseert iTanks een Live! sessie in samenwerking met Philips Innovation Services rondom het onderwerp ‘Hoe word je een innovatiemanager?’.

Wat kunnen managers doen om innovatie in hun organisatie succesvoller te maken? Te vaak wordt innovatie te laag in de organisatie belegd of uitsluitend als R&D taak gezien. Hoger management brandt er zijn vingers liever niet aan, en lijkt te hopen dat ‘ze’ er iets moois van maken. Maar innovatie is de toekomstige waarde van de organisatie. Als dat geen aandacht van het topmanagement verdient, wat dan wel?

Door aandacht te besteden aan negen punten kunnen zowel het aantal innovaties als de kwaliteit ervan enorm worden opgevoerd. Deze negen punten kunnen in drie categorieën onderverdeeld worden: goed leiding geven, relevante processen op orde hebben, hoogwaardig management bieden. In alle drie moet management goed werk leveren. Wat zijn die negen punten wat hoe pak je die aan? Kom het horen als manager en/of innovator.

Kortom, een masterclass voor managers die innovatie onder hun hoede hebben, en voor innovators die managers hebben.

Dit event is voor iTanks partners en genodigden. Geen partner en wel interesse? Neem contact op met Kyra Lemmens via kyra@itanks.eu voor de mogelijkheden.

Het programma

14.00 uur Inloop en ontvangst
14.15 uur Start programma
15.15 uur Korte break
15.30 uur Vervolg programma
16.30 uur Afsluiting en borrel
Event

iTanks Live! ‘Hoe word je een innovatiemanager?’

IT Campus, Scheepsbouwweg 8, RDM Rotterdam

iTanks Event

12-11-2019

14.00-17.30 uur

In the spotlight