iTanks Live! ‘Hoe word je een innovatiemanager?’

Op dinsdag 12 november organiseert iTanks een Live! sessie in samenwerking met Philips Innovation Services rondom het onderwerp ‘Hoe word je een innovatiemanager?’.

Innovatie hoort nadrukkelijk op de agenda van het topmanagement te staan. Bij deze iTanks Live! workshop krijg je als aanjager en begeleider van innovaties een overzicht van de prioriteiten die van belang zijn om innovatie in de organisatie succesvoller te maken. Te vaak wordt innovatie te laag in de organisatie belegd of uitsluitend als R&D taak gezien. Hoger management brandt er zijn vingers liever niet aan, en lijkt te hopen dat ‘ze’ er iets moois van maken. Dat kan beter en daar kan jij het verschil gaan maken.

Door aandacht te besteden aan negen punten kunnen zowel het aantal innovaties als de kwaliteit ervan enorm worden opgevoerd. Negen praktische punten waar management zelf echt iets aan kan doen. En die innovators bij hun eigen management op de agenda kunnen zetten. Bezoek deze workshop en ontwikkel je skills en effectiviteit als innovatiemanager.

Deze iTanks Live wordt verzorgd in samenwerking met Philips Innovation Services en is voor iTanks partners en genodigden.  Geen partner en wel interesse? Neem contact op met Kyra Lemmens via kyra@itanks.eu voor de mogelijkheden.

Het programma

14.00 uur Inloop en ontvangst
14.15 uur Start programma
15.15 uur Korte break
15.30 uur Vervolg programma
16.30 uur Afsluiting en borrel
Event

iTanks Live! ‘Hoe word je een innovatiemanager?’

IT Campus, Scheepsbouwweg 8, RDM Rotterdam

iTanks Event

12-11-2019

14.00-17.30 uur

In the spotlight