iTanks Live! ‘Ontwikkel mee met uw organisatie’

Je bent een aantal jaar terug gestart met jouw product, dienst, afdeling of innovatie. En het is gelukt! Het succes is bewezen en je staat op de kaart maar nu lijkt de vaart er soms uit. Het antwoord op de ene vraag roept de volgende al weer op, terwijl dat ‘vroeger’ nooit een issue was. En sommige collega’s bloeien terwijl anderen een beetje verwelken. We hebben goed nieuws: je bent aan het groeien! Maar ja…. Wat nu?

iTanks organiseert op 25 september samen met Top Executive Care een workshop waarmee je handvatten krijgt om net als jouw product of dienst ook het team te ontwikkelen. 

Tijdens de workshop gaan we in op een aantal elementen rond teams en groei van organisaties. Dat doen we middels een nieuw en wetenschappelijke gevalideerd instrument: de AEM CUBE  met S-curve dat zich richt op de groei van organisaties en hoe teamleden daaraan bijdragen. Geen nieuw model met kleuren, maar gebaseerd op concepten rond groei van organisaties.

Ieder team (bedrijf) heeft een levenscyclus die lijkt op de seizoenen van het jaar; In de late winter/vroege voorjaar komen de eerste ideeën tot leven, die in de volgende fase beproefd en getest worden. In de zomer wordt er echt gebouwd en zet de groei volledig door. In de herfst wordt geoogst, de opbrengst gemeten en gecontroleerd en daarna komt de winter waar het verval inzet. Als het goed is, is hiervoor al een nieuwe life cycle  gestart.

In deze life cycle voegt niet iedereen evenveel waarde toe op ieder moment. Er zijn duidelijke talenten/voorkeuren. In de workshop wordt een 360° feedback tool gebruikt die teams helpt te ontdekken in welke fase de verschillende teamleden de meeste waarde toevoegen. Met andere woorden, het helpt teams de strategische diversiteit in het team te zien en de diversiteit aan talenten bewuster te benutten bij het starten en voortzetten van nieuwe activiteiten, diensten, projecten.  De tool helpt om te bepalen wat iemand het liefste doet in een bepaalde context en draagt op die wijze bij aan het beter gebruik van talent en van talentontwikkeling.

Bij inschrijving voor de workshop biedt Top Executive Care gratis de unieke mogelijkheid aan vooraf een vragenlijst in te vullen om de resultaten van jouw eigen profiel te zien!

Dit event is voor iTanks partners en genodigden. Geen partner en wel interesse? Neem contact op met Kyra Lemmens via kyra@itanks.eu voor de mogelijkheden.

Het programma

14.00 uur Inloop en ontvangst
14.15 uur Start programma
15.15 uur Korte break
15.30 uur Vervolg programma
16.30 uur Borrel
Inschrijven
Event

iTanks Live! ‘Ontwikkel mee met uw organisatie’

IT Campus, Scheepsbouwweg 8, RDM Rotterdam

iTanks Event

25-09-2019

14:00-17:30 uur

Inschrijven

In the spotlight