iTanks Live! ‘Van een product naar een meer servicegerichte onderneming’

Op dinsdag 10 september organiseert iTanks een Live! sessie in samenwerking met Philips rondom het onderwerp ‘Van een product naar een meer servicegerichte onderneming’.

Vind je het moeilijk om meerwaarde te creëren voor stakeholders, wat betekent servitization voor jouw bedrijf, of wil je inzichten opdoen uit een Philips-casestudy? Dan is deze iTanks Live! voor jou!

De innovaties van vandaag breken af van pure productfocus. Meer en meer producten worden verbonden met de cloud, waardoor gepersonaliseerde services mogelijk worden. Bedrijven worden zeer creatief in het aanbieden van een mix van b.v. producten en diensten, vaak in samenwerking met andere zakelijke partners. Om deze innovaties succesvol te maken, zijn drastische veranderingen nodig in vergelijking met een traditionele waardeketen.

Deze masterclass, verzorgd door Philips Innovation Services, laat jou kennismaken met de uitdagingen van het transformeren van een puur productgericht naar meer services gerichte bedrijf. Na afloop van de Masterclass is er een borrel met gelegenheid tot netwerken en uitwisseling van ideeën en ervaringen over dit onderwerp.

Voor wie: General Managers, Sales & Marketing Managers en Innovation Managers die geïnteresseerd zijn in innovaties die verder gaan dan de traditionele productontwikkeling.

Dit evenement is gratis voor iTanks partners. Interesse en geen partner? Neem contact op met Kyra Lemmens via kyra@itanks.eu.

Het programma

14.00 uur Inloop en ontvangst
14.15 uur Start programma
16.30 uur Afsluiting en borrel
Event

iTanks Live! ‘Van een product naar een meer servicegerichte onderneming’

IT Campus, Scheepsbouwweg 8, RDM Rotterdam

iTanks Event

10-09-2019

14.00-17.30 uur

In the spotlight