iTanks Live! A.I. & Machine Learning

Bij ‘machine learning‘ kan een computerprogramma leren van gebeurtenissen, data en input. De algoritmes passen zich aan als gevolg van beschikbare gegevens. Dat kan betekenen dat een programma voor voorraadbeheer van materieel in de loop van de tijd slimmer kan worden in het plannen van bestellingen en orders.  Ook kan een onderhoudbeheersysteem slimmer schakelen op meetsignalen, gebruikscijfers en aanstaande productieorders. Er kan veel, heel veel zelf. Maar waar moet je beginnen?

Bij deze iTanks Live over Machine Learning kijken we naar de definitie, de ambitie en de waarde van machine learning voor bedrijven en processen.  Wat heb je nodig en wat levert het op in tijd, geld en kwaliteit?

Deze iTanks Live komt tot stand in samenwerking tussen iTanks Volker Wessels en Qlouder.
Bezoek iTanks Live op 9 oktober en leer van experts en ervaringsdeskundigen!

Bij deze bijeenkomst willen we inspireren en kennis delen rondom de mogelijkheden van Machine Learning. Ben je verantwoordelijk voor logistieke processen, onderhoudsplanning,  productieprocessen, hands on tooltime, voorraarbeheer of andere processen waar je een verbeterslag wilt maken en is je bedrijf al (bezig met) cloud-based computerdiensten? Bezoek dan deze kosteloze bijeenkomst

Het programma

14:00 uur Inloop
14:30 uur Introductie: Wat houdt dat begrip Machine Learning nu eigenlijk in?
14:45 uur Cases van Machine learning
15:30 uur Break
16:00 uur Plenaire discussie
16:30 uur Afronding
Inschrijven
Event

iTanks Live! A.I. & Machine Learning

FutureLab, Langedreef 13, 4131NJ Vianen

iTanks Event

09-10-18

14:00 - 17:00

Inschrijven

In the spotlight