iTanks Outdoor Pitch Ontbijt | iTanks

iTanks Outdoor Pitch Ontbijt


Bakkersoordsekade 40, 3195 GN Pernis

21/06/2018

07:30 - 09:00
Registreer voor dit evenement

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

De ‘Outdoor Edition’ van het iTanks Pitch Ontbijt staat weer op de agenda donderdag 21 juni bij onze partner EcoLoss Project B.V. in Pernis.

Zien = Beleven!
Zie met eigen ogen de volgende vijf inspirerende demonstraties…

EcoLoss Project bv – Water bestrijden met water
EcoLoss is al 26 jaar incident management specialist. Al 26 jaar hebben zij oog voor innovatie. Overtollig water is een bedreiging dat in Nederland op de loer ligt. EcoLoss Project BV heeft hiervoor de Tube Barrier ontwikkeld waarmee zij water met water bestrijden…

CEAD BV – grootformaat 3D printen
Door toevoeging van continue glas- en carbonvezels en een volledig gecontroleerd printproces zijn industriële toepassingen voor deze 3D printtechnologie mogelijk. In deze arbeidsintensieve sector worden levertijden significant korter en kleine oplages en complexe vormen mogelijk.

BIB BV – Veilig vluchten met de Escape Chute
Makkelijk en veilig met de Excape Chute. Je moet er namelijk niet aan denken dat je in een gebouw vast zit terwijl er een brand is en jij geen kant op kunt. De escape chute is een veilig middel om uit dit gebouw te ontsnappen. BIB BV demonstreert hoe je in een handomdraai veilig van het hoogste dak springt en met een gecontroleerde afdaling jezelf in veiligheid brengt.

Tank Revolution – Canned Product Pump
Uniek in de olie-industrie is de toepassing van deze hydraulisch aangedreven revolutionaire canned product pump. De pomp is geschikt om naast de tank te plaatsen waardoor er geen complexe pompplaat meer nodig is. Hij is geschikt voor Atex zone 1 en 2, minerale olie en chemicaliën. Tank Revolution desmontreert deze revolutionaire toepassing!

ProTanks – VoiceOnly
Honeywell Voice is een innovatieve headset, die inspecties veiliger en sneller maakt. Door spraakgestuurde technologie kun je handsfree en eyesfree aan de slag en de resultaten worden automatisch het systeem ingeschoten. Honeywell Voice zet de stap naar het toekomstige
inspectie uitvoeren

Programma
07.30 – 08.00 uur Ontvangst & Ontbijt
08.00 – 08.30 uur Welkom & Pitches
08.30 – 09.30 uur Live demo’s
09.30 – 10.00 uur Netwerken