iTanks Pitch Lunch Noord-Nederland

Op donderdag 29 oktober organiseert iTanks een Pitch Lunch Noord-Nederland via Livestreaming.

Noord-Nederland heeft een sterk ecosysteem gericht op ecologische versterking van de chemische industrie. Samenwerking in de keten staat centraal. Het chemiecluster in Delfzijl richt zich op tussenchemicaliën, terwijl het cluster in Emmen zich concentreert op polymeren. Zij zijn de pioniers, samen met het kenniscluster op Campus Groningen bestaande uit de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. Tel daar het Nationaal Testcentrum Circulaire Kunststoffen in Heerenveen bij op en de cirkel is letterlijk rond. En dit alles binnen het ecosysteem van Chemport Europe.

Tijdens de Pitch Lunch zal Mark Oosterveer (iTanks) in gesprek gaan met Heleen van Wijk (Groningen Seaports), Reinder Jacobi (Chemport Europe) en Willemien Veele (Circulair Friesland) over deze keten van circulaire plastics.

Zet de livestreaming aan terwijl je je lunch eet en zorg dat je er bij bent! Er is ruimte voor interactie, Q&A en maken van nieuwe connecties via de chat of achteraf aan de hand van de terugblik die gedeeld wordt.

Schrijf je in via onderstaand formulier, wij verwelkomen je graag bij de online Pitch Lunch.

Het programma

12.30 uur Start livestreaming, welkom door iTanks
12.35 uur Interview met Heleen van Wijk, Reinder Jacobi en Willemien Veele
12.50 uur Q&A met vragen uit chat
13.00 uur Verwacht einde event
Inschrijven
Event

iTanks Pitch Lunch Noord-Nederland

Online, livestreaming

Online event

29-10-2020

12.30-13.00 uur

Inschrijven

In the spotlight