iTanks Pitch Ontbijt & Live! Noord ‘Waterstof tot Nadenken’

‘Waterstof heeft alles in zich om de energie van de toekomst te worden’, schrijft het International Energy Agency. In heel Nederland en over de wereld wordt veel nagedacht en geëxperimenteerd met waterstof en het integreren van de energiedrager in dagelijkse behoeften. Met elke stap komen nieuwe uitdagingen kijken, wat vraagt om een praktische oplossing.

Op donderdag 26 september organiseert iTanks in samenwerking met Gasunie en Groningen Seaports een Pitch Ontbijt en iTanks Live! sessie rondom het thema waterstof. Vier pitchers presenteren tijdens het Pitch Ontbijt waar zij met hun product of dienst staan in deze transitie.

Het Pitch Ontbijt wordt gevolgd door een iTanks Live! Sessie rond praktische knelpunten die het snel integreren van waterstof in onze energievoorziening in de weg staan. In twee presentaties wordt een breed beeld geschetst van de uitdagingen en kansen voor het bedrijfsleven. In een brainstorm en groepsdiscussie wordt gedacht over de vraag hoe de bedrijven hun expertise kunnen inzetten om deze praktische knelpunten te overkomen en wat zij hiervoor nodig hebben. Zo willen wij helpen om de integratie van waterstof in Nederland naar een volgend level te tillen.

Wil je bij dit evenement aanwezig zijn? Meld je dan direct aan via onderstaande button. Het is mogelijk om bij een van de twee onderdelen aanwezig te zijn. 

Het programma

07.30 - 08.00 uur Inloop en ontbijt
08.00 - 08.30 uur Pitches rondom Waterstof
08.30 - 09.00 uur Netwerken
09.00 - 10.30 uur Live! sessie 'Waterstof tot Nadenken'
Inschrijven
Event

iTanks Pitch Ontbijt & Live! Noord ‘Waterstof tot Nadenken’

Gasunie, Concourslaan 17, Groningen

iTanks Event

26-09-2019

07.30-10.30 uur

Inschrijven

In the spotlight