iTanks Pitch Ontbijt @ Maintenance Next 2019

Op 10 april 2019 vindt het iTanks Pitch Ontbijt plaats tijdens Maintenance Next in Rotterdam Ahoy.

De Ontbijt Pitches van iTanks vinden plaats in verschillende havengerelateerde steden in Nederland en België  Het Pitch Ontbijt is een event waarbij je de unieke gelegenheid hebt de korte presentaties van ondernemers met innovatieve producten en plannen bij te wonen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt en in het gezelschap van een waardevol netwerk is dit een goede zakelijke start van jouw dag. Dit Pitch Ontbijt wordt in samenwerking met Ahoy en Maintenance Next georganiseerd.

Aanmelden voor het Pitch Ontbijt kan via de inschrijflink.

Let op! Je hebt ook een toegangsbewijs nodig voor de beurs Maintenance Next om het Pitch Ontbijt te kunnen bezoeken.  Aanmelden om toegang te krijgen tot de beurs kan via de inschrijfknop of hier.

 

iTanks Movie Theatre @ Maintenance Next 2019
Net als in 2015 en 2017 gaan we ook in 2019 weer groots uitpakken op Maintenance NEXT. In de entourage van een bioscoop zetten we onze partners, innovatie en maintenance spectaculair ‘in the picture’. In het iTanks Movie Theater hebben we ruimte voor 16 partners, veel bezoekers en een enorm videoscherm van 15 x 3,5 meter. Op dit scherm laten we drie dagen lang reportages, films, interviews, presentaties, pitches en live verslagen zien van de deelnemende partijen van het iTanks Movie Theatre. Lees hier meer over het iTanks Movie Theatre.

Partners op het iTanks Movie Theatre

Het programma

08:00 uur Inloop en ontbijt
08:30 uur Pitches
09:00 uur Netwerken
Inschrijven
Event

iTanks Pitch Ontbijt @ Maintenance Next 2019

Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, Rotterdam

Partner Event

10-04-2019

08:00-10:00

Inschrijven

In the spotlight