NVDO Jaarbijeenkomst

Op 19 november 2021 van 13.30 tot 21.00 uur vindt de NVDO-jaarbijeenkomst in Batavialand plaats.

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/ Asset Management betrokken zijn.

Tijdens het programma wordt voor NVDO-leden de jaarvergadering gehouden en faciliteren wij vanuit iTanks het Innovatiepaviljoen. Op het innovatiepaviljoen vind je de volgende partijen uit het iTanks-netwerk: Bosch, IBM, GEMBA IOT, RoyalHaskoning DHV, Smartflow, Strukton Milieutechniek, Presserv en TWTG.

Later op het programma tijdens de plenaire sessie kan je luisteren naar inspirerende verhalen van Maarten van der Weijden, Rens van der Vorst en Berto Piersma.

Zakenrelaties, uw collega’s en andere introducees zijn van harte welkom bij het bijzondere middagprogramma, het Innovatiepaviljoen en/of het jaarlijkse diner.  Je kunt het gehele programma hier bekijken en aanmelden kan via deze link.

Het programma

13.30 uur Welkom door iTanks
14.00 uur NVDO jaarvergadering/ iTanks Innovatiepaviljoen
16.00 uur Plenaire sessie
18.00 uur Netwerkdiner
21.00 uur Verwacht einde evenement
Event

NVDO Jaarbijeenkomst

Batavialand, Oostvaardersdijk 01-13, 8244 PA, Lelystad

Partner Event

19-11-2021

13.30 - 21.00 uur

In the spotlight