Smart Maintenance In Offshore Wind Café

Kom naar het Smart Maintenance in Offshore Wind Café voor de laatste innovaties en oplossingen voor de offshore wind industrie. De ambities voor meer ‘wind op zee’ schuren met de beschikbaarheid van mensen om deze installaties te bouwen en te behouden. Voor de instandhouding van de installaties wordt gekeken naar slimme manieren om meer te doen met minder mensen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot en er is nog veel te doen!

Als belanghebbenden gaan Fieldlab Zephyros,  de Nederlandse WindEnergie Associatie NWEA en innovatieplatform iTanks samen kijken naar de stand van zaken voor onbemand onderhoud voor offshore wind. Want daar zit de winst; door de dingen pas te doen als ze nodig zijn en liefst zelfs geautomatiseerd en gerobotiseerd, is aanzienlijk minder arbeid nodig.

Op donderdag 5 oktober om 13:30 uur kijken we wat de uitdagingen zijn, of er voorbeelden uit andere sectoren zijn om van te leren en welke innovaties er nu al klaar zijn om ingezet te worden. Luister daarnaast naar pitches van onder meer C-Cube, Universiteit van Twente en Samotics.

Wat kun je als MKB’er leren van innovaties voor onbemand onderhoud?
De innovaties in het Smart Maintenance in Offshore Wind Café zijn zowel binnen de offshore wind-industrie als erbuiten toepasbaar. Of het nu gaat over corrosie of voorspellende onderhoudssystemen, raak geïnspireerd door deze oplossingen.

Schrijf je in via onderstaande button.

Heb je zelf een relevante ontwikkeling die hier goed bij past? Neem contact op met Gerben Besuyen via gerben@itanks.eu of +31631952636.

 

Het programma

13:30 uur Inloop
14:00 uur Start evenement
Ontwikkelingen in Offshore Wind vs de uitdagingen op de arbeidsmarkt (door NWEA)
De ambitie van 100% onbemand onderhoud in offshore wind (Fieldlab Zephyros)
Day to day challenges in operating offshore wind (wind operator)
15:00 uur Break met innovatiemarkt
15:30 uur Wat kunnen we leren van andere sectoren:
Twee inspirerende verhalen uit onverwachte hoek
16:00 uur Pitch, Mix & Match
Flitspitches van alle innovatoren op de informatiemarkt
Matchmaking met geïnteresseerden
Netwerkborrel
17:30 uur Verwacht einde evenement
Event

Smart Maintenance In Offshore Wind Café

De Loft, RDM Next, Scheepsbouwweg 8-Loft, 3089 JW Rotterdam

iTanks Event

05-10-2023

13:30-17:00 uur

In the spotlight