SPRINT Robotics Demonstration Event | iTanks

SPRINT Robotics Demonstration Event


De Rotterdamweg 7, 3089 JV Rotterdam

18/04/2018

11:00 - 16:30
Registreer voor dit evenement

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

De inzet van robotica voor technische inspectie en onderhoud van de kapitaalintensieve infrastructuur is van vitaal belang. De ontwikkelingen op dit vakgebied gaan razendsnel en volgen elkaar dan ook in hoog tempo op. Vooral door de noodzaak om de invloed op veiligheid en milieu te minimaliseren. Maar wat is nu al beschikbaar? En welke ontwikkelingen zijn er?

Zie het met eigen ogen!
Woensdag 18 april en donderdag 19 april organiseert SPRINT Robotics het Robotics Demonstration Event op de RDM Trainingsplant. Zie met eigen ogen innovaties en hun toepassingsgebieden in actie. Een tweedaags programma van kennis delen, mogelijkheden zien en inspiratie opdoen.

Maak o.a. kennis met; 
Drones
– Indoor inspectie
– Wanddiktemetingen
– En andere toepassingen

Robotica
– Inspectie&cleaning crawler robot
– Inspectierobot bij onderhoud
– Inspectierobot voor pijpleidingen
– En meer mogelijkheden en toepassingen

3D-modellering

Programma 
18 april > 11.00 – 16.30 uur
19 april > 9.00 – 16.30 uur

Over SPRINT Robotics
SPRINT Robotics is een internationaal samenwerkingsverband van eindgebruikers, technologiebedrijven, serviceproviders, kennisinstituten binnen de Petrochemische Industrie. Het heeft tot doel: promotie van de ontwikkeling, beschikbaarheid en toepassing van robotica technieken bij technische inspecties en onderhoud voor de kapitaalintensieve infrastructuur. Op dit moment kent Sprint Robotics drie afdelingen in Europa, Noord-Amerika en Azië/Pacific.

Kom langs!
Wees welkom op woensdag 18 of donderdag 19 april op de RDM Trainingsplant. Klik hier voor meer informatie.