Tank Automation Café

Op vrijdag 10 februari organiseert iTanks om 14.30 uur het Tank Automation Café.

Wat gebeurt er allemaal op een terminal en hoe kan je daar het beste uit automatisering halen? Dat is de insteek van het Tank Automation Café. Met een aantal innovatieve partijen uit het iTanks netwerk en een groep geinteresseerde bezoekers verkennen we de volgende stappen naar de terminal van de toekomst. En je zult zien… de toekomst is er al!

Bram Klijn, Maintenance TA Support Engineer bij Huntsman, neemt de keynote voor zijn rekening. Bij Huntsman zijn met drones en statische scans alle plants als 3D model ingelezen. Oorspronkelijk als hulpmiddel voor CUI (Corrosie onder Isolatie) maar al snel als basis voor veel meer processen. Ook engineering, werkvoorbereiding, inspecties en externe partijen kunnen aan de slag met het datamodel uit de scan. Een Single Point of Thruth voor alle disciplines! Bram vertelt de stand van zaken van deze datagedreven oplossingen en kijkt in zijn keynote ook vooruit naar volgende waardevolle toepassingen.

Daaropvolgend zie je flitspitches van SmartFlow, Bosch, SMART Asset Integrity Solutions, Pegamento, Emerson en CorrosionRADAR over hun laatste innovaties en services voor het automatiseren van de tankindustrie.

Schrijf je in via onderstaande button en we zien je graag bij het Tank Automation Café!

Inschrijven button

Het programma

14.30 uur Inloop
15.00 uur Welkom door iTanks
Keynote door Bram Klijn, Maintenance TA Support Engineer bij Huntsman
Q&A
Flitspitches
16.00 uur Netwerk en borrel
17.00 uur Verwacht einde evenement
Event

Tank Automation Café

De Loft, RDM Next, Heijplaat, Rotterdam

iTanks Event

10-02-2023

14.30-17.00 uur

In the spotlight