ZIE Hi Delta 2022

Dit jaar richt ZIE Hi Delta haar pijlen op de brede maakindustrie in Zuid-Holland. De dag staat in het teken van verregaande digitalisering in je bedrijf, om klaar te zijn voor de toekomst.

Er zijn interessante break-out sessies onder andere op het gebied van cybersecurity, HR-beleid in tijden van personeelsschaarste, Industrie 4.0, elektronenoptiek en de energietransitie op het gebied van waterstof. Je kunt met deze kennis al ingezette stappen in je eigen bedrijf verder optimaliseren, of juist tot een beter overwogen keuze komen voor investeringen.

De keynote rond het thema cybersecurity wordt gegeven door Katja Otten, CFO bij APM Terminals.

ZIE Hi Delta 2022 wordt dit jaar op dinsdag 18 oktober gehouden bij NEXT in Delft en is gratis en voor iedereen toegankelijk na aanmelding.

Het programma van ZIE Hi Delta 2022 begint om 13:00 en wordt om 17:15 uur afgesloten met een netwerkborrel. Vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende RIVM-richtlijnen rond corona.

 

Op dit event kunnen iTanks partners een beursstand krijgen tegen een kortingsprijs van 495 euro. Interesse? Neem hier contact met ons op.

 

Event

ZIE Hi Delta 2022

NEXT Delft

Partner Event

18 oktober

13:00-18:30

In the spotlight