Flexen op RDM

Onze thuisbasis is op een van de meest dynamische plekken van de Rotterdamse haven, RDM Rotterdam. Een fantastische locatie met een rijke geschiedenis en nog belangrijker, een rijke toekomst. Ook hier bouwen wij samen aan coalities met de RDM Community. En jij kan hier ook onderdeel van uitmaken!

Flexen bij iTanks

Op zoek naar een nieuwe werkplek met ruimte voor nieuwe connecties? Ook onderdeel uitmaken van de dynamisch RDM Community? Kom flexen bij iTanks.

Voordelen:

  • Gevestigd in dé innovatiehub van de Rotterdamse haven, waar vele ontmoetingen en samenwerkingen plaatsvinden tussen kennisinstellingen, innovatieve start-ups, MKB-ers en multinationals.
  • Alle benodigde kantoorvoorzieningen – inclusief receptie, vergaderzalen en koffie – zijn aanwezig Lunchen is mogelijk in de nabijgelegen RDM Kantine
  • Altijd toegankelijk met jouw eigen sleutel
  • Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en gratis parkeren
  • Eigen postadres
  • Maandelijks opzegbaar
  • Al vanaf € 150,- per maand per stoel

De RDM community blijft groeien.

Bedrijven gevestigd binnen het iTanks Flexkantoor zijn:

Conway advocaten & Attorneys-at-law, DOON, Stark learning, Rabobank, IGL, Intures, Ortec, de droomstarters, Portable, Socialbrothers, Kelson, Azoulaye’s Mechanical Design en H&R Beheer BV.

Test- en demonstratiekavel Innovation Dock

Op zoek naar een test- of demonstratiekavel voor korte periode én mogelijkheden tot gebruik van testapparatuur? Het is mogelijk op onze test- en demonstratiekavel in het Innovation Dock op RDM.

We vertellen er graag meer over! Kom langs voor een kopje koffie of neem contact met ons op via de chatbox.

Ook werken op RDM
contactperson

Robin Groen

Sales & Business Development

robin@itanks.eu +31 6 30 81 80 78 Ook werken op RDM