Frank Bakker benoemd tot commercieel directeur Beveco

Frank Bakker is per 1 februari jl. benoemd tot commercieel directeur. Hiermee treedt hij toe tot de directie van Beveco

Frank was op 1 december 2019 gestart bij Beveco als sales manager. Vanuit die rol was hij al lid van het MT.

Frank: “Vanzelfsprekend ben ik heel blij met deze stap en met name het vertrouwen dat de overige directieleden hiermee uitspreken richting mij. Ik kende Beveco al als een schitterend, innovatief en ondernemend bedrijf. 

We zetten in op verdere groei. Het is zeker nog niet bij iedereen bekend wat voor mooie oplossingen wij bieden op het gebied van systeemintegratie en meet- en regeltechniek. Denk hierbij niet alleen aan bijvoorbeeld een digitaal brandweerpaneel of een compleet Security Management Systeem, maar ook aan turnkey projecten voor meet- en regeltechniek inclusief regelkasten en bekabeling.

John Kruythof: “Met deze benoeming voltooien we ons directieteam, waarbij Frank en Patrick Schelling als technisch directeur samen grotendeels verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse reilen en zeilen. Zij vullen elkaar erg goed aan. Mijn compagnon René de Koning en ik zijn als directeur/eigenaren uiteraard niet uit beeld. Op deze manier hebben we wel meer tijd voor strategische beslissingen en hopen we ook meer tijd vrij te kunnen maken voor contacten met onze klanten én partners.”

Vorig jaar heb ik al vele klanten en partners mogen spreken, aldus Frank. Helaas waren dat veelal online meetings. Ik kijk er naar uit, net zoals héél veel mensen, om zo snel mogelijk onze relaties ook in het echt te ontmoeten.

Samen met het sales team zullen wij dit jaar nog meer met onze relaties in gesprek gaan. Kunt u niet wachten totdat wij u benaderd hebben? Aarzel dan vooral niet om contact met mij op te nemen. U kunt mij bereiken via f.bakker@beveco.nl of 06-82 61 98 23. Hopelijk ontmoeten wij elkaar snel!

Frank Bakker - kleur

Uitgelicht