Gaan jullie de uitdaging aan tijdens de Harbour Run 2022?


Team iTanks doet mee aan Harbour Run 2022.

Jij ook?

 

 

Datum: 2 oktober 2022

Evenement: Obstacle Run

De Harbour Run 2022 is een unieke obstacle run dwars door de Rotterdamse haven. Je ontdekt de haven door een parcours van 6 of 10 km te rennen. Op beide routes trotseer je diverse havengerelateerde obstakels en loop je over de kades, langs schepen en door havenloodsen.

Aftermovie

Iedereen kan meedoen aan de Harbour Run 2022. 6 of 10 kilometer hardlopen? Jullie bepalen. De Harbour Run brengt de Rotterdamse haven en bedrijven op een unieke interactieve manier onder de aandacht. Voor bedrijven is de Harbour Run een zeer geschikt evenement om in te zetten als teambuildingsactiviteit of om samen met relaties de eindstreep te halen. Start een businessteam en help elkaar over obstakels en ren samen naar de eindstreep!

Inschrijven

Naast het rennen en klauteren over de obstakels komt de Harbour Run elk jaar in actie voor een goed doel. Dit jaar is dat het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Met het opgehaalde bedrag zorgen ze ervoor dat familie van een ziek kind toch bij elkaar kunnen zijn. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst. Ren met jouw businessteam mee voor het Ronald McDonald huis Sophia Rotterdam en doneer!

Doneer nu

Bekijk hier de aftermovie van Harbour Run 2021!

 

 

 

Uitgelicht