Gemba behaalt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Gemba Service BV, leverancier van systemen voor Asset & Service Management en IBM Gold Business Partner, ontving onlangs het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging. Met de certificering voldoet Gemba aan dé wereldwijde norm voor informatiebeveiliging. Dit betekent dat bijvoorbeeld klanten, leveranciers en medewerkers er vertrouwen in kunnen hebben dat Gemba zorgvuldig met hun gegevens omgaat en goed beschermt tegen hacks en andere data-inbreuken. 

“Iedereen die zaken met Gemba doet, moet erop kunnen vertrouwen dat hun informatie bij ons in goede handen is. Dat vinden we ontzettend belangrijk. Het behalen van het ISO 27001 certificaat bewijst hoe serieus we informatiebeveiliging nemen en dat we aan alle eisen op dit gebied voldoen, óók die van de AVG. Het geeft onze klanten en andere partijen die ons hun persoons- en bedrijfsgegevens toevertrouwen extra zekerheid. We zijn er trots op die te bieden”, aldus Alexander van Zoelen, General Manager van Gemba.
ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe organisaties procesmatig omgaan met het beveiligen van informatie. Doel is zo de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie te garanderen. De ISO 27001 certificering is drie jaar geldig. Tijdens die periode vinden er jaarlijks audits plaats om te controleren of nog aan de eisen wordt voldaan. Na drie jaar is opnieuw certificatie door een onafhankelijke partij nodig.Over Gemba

Gemba is gespecialiseerd in systemen voor Asset & Service Management, van advies tot en met implementatie. Met meer dan 500 projecten in 20 jaar tijd bouwde het bedrijf ruime ervaring hierin op. Met zijn slimme IIoT (Industrial Internet of Things) oplossingen richt Gemba zich eveneens op Asset Performance Management en het voorspelbaar maken van onderhoud. Ook bouwt en integreert Gemba apps voor mobiel Asset & Service Management. Gemba is IBM Gold Business Partner in Nederland en België en heeft vestigingen in beide landen.

Voor meer informatie over Gemba kun je de website bezoeken.
Gemba

Uitgelicht