Het IOT Cafe over Asset Management 12 juli

Het eerste IOT Café is een feit. Op 12 juli kwamen zo’n  100 bezoekers, exposanten en een keynote bij elkaar om kennis ben ervaring te delen over Internet of Things en Asset Management en om te zien welke tastbare oplossingen er te koop zijn. Deze nieuwe bijeenkomsten zijn een samenwerking tussen Port of Rotterdam en iTanks en hebben als doel om partijen te verbinden en innovatie aan te jagen.

Rond het thema Asset Management opende keynote Koen van der Mijle van Moorinsight met zijn reis van goed idee tot werkend prototype voor een smart fender. Hierna konden bezoekers en exposanten verder doorpraten over getoonde IoT oplossingen. En de getoonde oplossingen waren uiteenlopend. Van nieuwe draadloze sensoren, positiebepaling, condition monitoring en training tot digital twins, smart dashboards en performance advisors. Kijk voor meer informatie over de getoonde oplossingen bij de onderstaande koppelingen:
– Axians
– Emerson
Gemba IOT
– IOT Academy
– Meuleman Electronics
Schneider Electric
– Semiotic Labs
– Smartflow
– Yokogawa

Het volgende IoT Café staat al weer gepland. Op 20 september kijken we naar IoT en Infra. Klik hier om direct aan te melden..
Heb je zelf een werkende IoT oplossing die past bij het IoT Café over Infra, neem dan contact op met kyra@itanks.eu.

Uitgelicht