Het iTanks Online Innovatietheater

iTanks verbindt en vernieuwt, ook online! De evenementenkalender van iTanks was in één veeg leeg met de maatregelen van het RIVM. Maar we gaan door: Online! Ook de komende weken kan je via iTanks nieuwe dingen zien én de mensen ontmoeten waarmee je het verschil gaat maken.

Met online brainstorms, Pitch Ontbijt sessies online en met Breakout Café’s. Van corrosie tot datamanagement en van water tot werken op hoogte. Kijk op www.itanks.eu/events voor ons groeiend aanbod online bijeenkomsten.

Daarnaast gaat het iTanks Online Innovatietheater ook door. Met elke dag een pitch en verschillende artikelen met nieuws uit de industrie blijf je op de hoogte van wat er loopt of speelt. Bekijk de pitches en berichten via onze LinkedIn pagina en YouTube kanaal.

En wij versturen wekelijks een innovatienieuwsbrief naar het netwerk. Ontvang je deze mails nog niet? Schrijf je dan in via deze link. Wil je een artikel in de nieuwsbrief meesturen? Neem dan contact met ons op via contact@itanks.eu voor de mogelijkheden.

Uitgelicht