“Hier flexen straalt een professionaliteit uit”

De community van het iTanks Flexkantoor groeit. Lees hier het interview met Kelly de Greef van Kelson Marketing & Content, één van de flexers.

Even voorstellen…
Meet Kelly de Greef, kersverse eigenaresse van Kelson Marketing & Content (Kelson). Kelson is 6 maanden geleden opgericht en mag zich nu al HubSpot marketingpartner noemen. Voordat Kelly met Kelson startte werkte zij in loondienst bij een scheepvaartorganisatie. Hier had zij een marketingfunctie in de breedste zin van het woord, waardoor ze eigenlijk van alles een beetje deed en hierdoor niet het resultaat kon behalen welke zij graag voor ogen zag. Zij is Kelson gestart om zich op online marketinggebied te kunnen specialiseren en hier echt succesvol in te worden. Kelson is een online marketingbureau met de focus op scheepvaart en logistiek. Het bijzondere aan Kelson is dat het gespecialiseerd is in toepassing van de inbound marketingmethodologie. De inbound marketingfilosofie is erop gericht marketing- sales en serviceactiviteiten af te stemmen op de behoefte van de klant zodat door de gehele organisatie heen een optimale klantbeleving bereikt wordt. Dankzij het partnerschap met HubSpot is bovendien de software voor handen om dit proces waar mogelijk te automatiseren zonder dat het persoonlijke contact hierbij verloren gaat. Kelson ondersteunt en waarborgt een succesvolle implementatie van de methode en bijbehorende software, wat ervoor zorgt dat klanten van haar opdrachtgevers niet alleen langer klant blijven en als ambassadeur gaan optreden, maar ook de online marketingmiddelen (als een website) zodanig inricht dat deze bijdragen aan het leadgeneratieproces.

Waarom flex je op het iTanks Flexkantoor?
‘’Het iTanks Flexkantoor staat in een mooie omgeving, hier kan ik mijn klanten ontvangen en heb ik een eigen postadres. Sinds ik hier zit heb ik veel nieuwe contacten opgedaan, kan ik sparren met vakgenoten en krijg ik opdrachten van personen die ik anders nooit tegen was gekomen. Hier flexen straalt professionaliteit uit en de ruimtes zijn perfect voor de maandelijkse inbound marketing workshops die ik vanaf januari ga organiseren.’’

Waar ben je naar op zoek?
‘’Ik ben altijd opzoek naar nieuwe contacten en naar versterking van mijn netwerk. Kelson Marketing & Content biedt vooral toegevoegde waarde voor grotere scheepvaart- en transportorganisaties die online marketing willen inzetten om meer leads te genereren en hiermee hun aquisitieproces willen versterken”.

Ook interesse in een flexplek bij iTanks?
Stuur een e-mail en kom flexen| Events@itanks.eu
Meer informatie: www.itanks.eu/flexen-op-rdm/

Uitgelicht