‘’Ik laat mij verrassen door wat er om mij heen gebeurt’’

De community van het iTanks Flexkantoor (onderdeel van Port Developer Community) groeit. Lees hier het interview met Lisette van der Pijl van Port-able, één van de flexers.

Even voorstellen…
Port-able is al meer dan 5 jaar de externe online marketing adviseur voor bedrijven in de Rotterdamse haven. Port-able vertaalt de strategie naar een online strategie, geeft advies op het gebied van online marketing, start effectieve campagnes en versterkt kennis door praktische workshops. Het succesvol inzetten van online marketing begint bij een goed plan. Wat wil je bereiken, hoe kom je in contact met jouw doelgroep en hoe krijg je de organisatie enthousiast? Samen met een team van specialisten weet Lisette de bedrijven succesvol op online te krijgen. Port-able werkt in opdracht van een hele diverse markt, zolang het iets toevoegt aan de haven ziet Lisette het als een mooie uitdaging.

Waarom flex je op het iTanks Flexkantoor?
Ik heb een tijd thuis gewerkt en vaak werkte ik ook bij klanten op het kantoor, maar toch is de energie daar minder omdat je in je eigen omgeving blijft hangen. Sinds drie maanden flex ik op het RDM en dat bevalt heel goed. Het is leuk dat je hier verschillende mensen ontmoet en dat ik veel bekende tegen kom. De haven is eigenlijk maar een kleine wereld. Er zijn hier ruimtes beschikbaar waar ik workshops kan geven over online marketing en waar ik mensen kan uitnodigen om eens buiten hun dagelijkse werkomgeving te komen sparren. Ik zit op een plek waar er veel gebeurt. Kijk bijvoorbeeld naar het Innovation Dock, hier krijg ik gewoon inspiratie van!

Waar ben je naar op zoek?
‘’ik ben altijd opzoek naar inspiratie en voorbeelden, ik laat mij verrassen door wat er om mij heen gebeurt. Ook kom ik graag in contact met bedrijven die zelf meer uit de online marketing willen halen. Ik ga graag het gesprek aan om te zien wat ik voor hen kan betekenen.’’

Ook interesse in een flexplek bij iTanks?
Stuur een e-mail en kom (proef)flexen| Contact@itanks.eu
Meer informatie: www.itanks.eu/flexen-op-rdm/

Uitgelicht