Innovatie aan de poort van het iAsk Techniekfestival

Heb jij je al aangemeld voor het iAsk Techniekfestival op vrijdag 31 mei in de Onderzeebootloods? Top! Heb je dat nog niet gedaan? Doe dit snel via deze aanmeldlink!

iTanks wil jou de beste festivalervaring geven. En dat begint al bij de entree! Iedereen die zich heeft aangemeld voor het iAsk Techniekfestival, valt meteen met de neus in de innovatieve boter. Door de samenwerking met iTanks partner Secure Logistics ervaar jij een persoonlijke en gebruiksvriendelijke entree. Na het scannen van jouw unieke barcode loop je direct door het festivalterrein op. Mobile only, snel, volledig en AVG-vriendelijk. Alles om de bezoeker van het iAsk Techniekfestival de beste ervaring te geven!

Pionier in trusted identities en toegangsoplossingen

Secure Logistics laat op het iAsk Techniekfestival zien hoe zij het verlenen van toegang met een trusted identity innoveert. Met behulp van het XS-ID worden de identiteit en kwalificaties van een persoon op verschillende manieren geverifieerd, waardoor zij gemakkelijke en gecontroleerde toegang krijgen tot zowel fysieke als digitale omgevingen. Zo wordt toegang verlenen tot beveiligde gebieden nog sneller en veiliger. Én privacyproof, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een centrale database en de gegevens uitsluitend toegankelijk zijn voor de betreffende persoon. Dagelijks krijgen hierdoor meer dan 52.000 gebruikers van meer dan 33 nationaliteiten, geautomatiseerd toegang tot ruim 75 bedrijven in Nederland.

Schrijf je in voor het iAsk Techniekfestival en breng een bezoek aan de stand van Secure Logistics!

Meer informatie over Secure Logistics? Neem contact op met:

Romy Huijbregts
Marketing & Communication Adviseur, Secure Logistics
communications@secure-logistics.nl

Uitgelicht